Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 santanio said: siz niye 8peaks e gelmediniz ya ağız yüz savaşırdık. sonra foruma gelip döktürür bir sürü konuyu kilitletirdik :) Biz açıkcası Eight Peaks'e gelmeyi çok düşündük... Fakat bizim grup hep çalışan ve akşam saat 7-8 gibi oyun başına geçen insanlardan oluştuğu için dedik ki; Eight Peaks biraz yoğun bir server olucağa benziyor, e malum biz sıra beklemeyi kaldıramayız (hele ki headstart almışız) biraz daha az yoğun olucak AXe Bite a geçelim... Ve şimdi düşününce çok başarılı bir karar olmuş yoksa bizde "Ne bu sıra, tam oyuna girmiştim düştüm 500 kişi tekrar sıra beklenir mi?" grubuna dahil olucaktık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O zaman online sayısı eşit degilmi diyen arkadaşa eşit degil demek istiyorum çünkü order tarafı daha server sınırına ulaşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 dediklerin doğru şeyler ama bir süre sürecek diye ümit ediyoruz. yoksa tabiki çekilir gibi değil. bu arada ben o sırayı ciddi anlamda avantaja dönüştürdüm. eve girince koşarak pc başına oturup oyuna girmeye çalışmıyorum. sokuyorum sıraya adam gibi 1 saat ev-aile ile ilgilenmiş oluyorum...ki yeni çıkmış bir oyun da eve koşup pc başına geçen hemen instant login olan birtek ben değilimdir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eve gidip sıraya sokmakta bir çeşit instant login olmak olmuyor mu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 onu diyorum ya işte üstümü başımı çıkarmadan power buton yapıyorum hemen sıraya sokuyorum büyük bir çoğunlukta inkar edemez zaten. hatta benim pc hiç kapanmıyoki diyen daha baskın bi çoğunluk olabilir :) zaten bende eve gelince modem reset yapıp sıraya giriyorum malum torrent hattı maffediyo. 8-) neyse yeni çıkmış bi oyun benim gözüm sıra falan görmüyo dediğim gibi zaten avantaja bile çevirdim. ha oyundan düşüp tekrar sıra beklenirse ha işte ozaman qq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar