Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renown Rank Items

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
santanio said:
siz niye 8peaks e gelmediniz ya ağız yüz savaşırdık. sonra foruma gelip döktürür bir sürü konuyu kilitletirdik :)

Biz açıkcası Eight Peaks'e gelmeyi çok düşündük... Fakat bizim grup hep çalışan ve akşam saat 7-8 gibi oyun başına geçen insanlardan oluştuğu için dedik ki;

Eight Peaks biraz yoğun bir server olucağa benziyor, e malum biz sıra beklemeyi kaldıramayız (hele ki headstart almışız) biraz daha az yoğun olucak AXe Bite a geçelim...

Ve şimdi düşününce çok başarılı bir karar olmuş yoksa bizde "Ne bu sıra, tam oyuna girmiştim düştüm 500 kişi tekrar sıra beklenir mi?" grubuna dahil olucaktık =)
Mesaj tarihi:
dediklerin doğru şeyler ama bir süre sürecek diye ümit ediyoruz. yoksa tabiki çekilir gibi değil. bu arada ben o sırayı ciddi anlamda avantaja dönüştürdüm. eve girince koşarak pc başına oturup oyuna girmeye çalışmıyorum. sokuyorum sıraya adam gibi 1 saat ev-aile ile ilgilenmiş oluyorum...ki yeni çıkmış bir oyun da eve koşup pc başına geçen hemen instant login olan birtek ben değilimdir heralde :)
Mesaj tarihi:
onu diyorum ya işte üstümü başımı çıkarmadan power buton yapıyorum hemen sıraya sokuyorum büyük bir çoğunlukta inkar edemez zaten. hatta benim pc hiç kapanmıyoki diyen daha baskın bi çoğunluk olabilir :) zaten bende eve gelince modem reset yapıp sıraya giriyorum malum torrent hattı maffediyo. 8-) neyse yeni çıkmış bi oyun benim gözüm sıra falan görmüyo dediğim gibi zaten avantaja bile çevirdim. ha oyundan düşüp tekrar sıra beklenirse ha işte ozaman qq...
  • Yeni Oluştur...