Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 max high moda aldim bide windowed yaptim pc kaldirio oyunda kasilma 0 ama mouse gitti bi tek scroll etki edio tiklanmio napcam kapa ac yemedi :? (normalde calisio tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 goruomus ama yukariya gotuurom aslinda asadaymis fln napcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sag sol yapaa yapap buldum windoweddan ciktim duzeldi ama bolen neden bi hata yapio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sende yine iyi bende window mode da olmuyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahah iyimis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 _ILuVaTaR_ said: sende yine iyi bende window mode da olmuyo :p windowed modeun çözünürlügü normal windows çözünürlügünün 1 altında olmasına dikkat er yoksa gene full screen gibi görünür. tavi ayrı bi sorunsa bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bide gene buraya yazam benden kredi karti falan istemedi ne is akrabalik flnmi var myhicle benim :D 1 ay sorami isticek acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kimseden istemedi diye biliyorum. zaten sitesine henüz login olabilmiş degilim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Luriel said: _ILuVaTaR_ said: sende yine iyi bende window mode da olmuyo :p windowed modeun çözünürlügü normal windows çözünürlügünün 1 altında olmasına dikkat er yoksa gene full screen gibi görünür. tavi ayrı bi sorunsa bilemem :) Evet ben ikisini ayni yaptim full ekran gibi oynuyorum ve kasilma yok artik alt tab sorun yaratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar