toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bilmiyorum kacıncı defa soruyorum ama bu son olucak. Alt charı daha yeni 60 yaptım. Simdi outland'de kullanmak icin talent tavsiyesine ihtiyacım var. İhtiyacım olan sey şu, hem prot spec olmadan 70'e kadar olan yolumdaki instancelarda tanklık shield ile tanklık yapabilmeliyim (yapabilecegimi soylemislerdi) hem de quest yaparken mobları kesmekte cok zorlanmayacagım bir build. Eger mumkun değilse bu ne oneriyosunuz. bu arada profil burda, gearım kotu biraz. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Morgrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fury git eger prot olmadan tanklik da yapmak istiyorum 70 oncesi instancelarda diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fury git. lvling sırasında istance yapmak için talenta falan ihtiyacın yok merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 patchi bekle prot git :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fury git diyosunuz da bi wowhead'den linkleyin desem cok mu sey istemis olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 patchde prot gitmek için nasıl bir sebep varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oyy silahlar cok kotuymuş, neyse balta alırsın iki tane thrallmar dan. sonrasında impale al silahın neyse masterysını git falan. furyde daha aşağıya inme cunki solo kasarken nasılsa berserker stance'e girmiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 prot dpsi epey yükselcek patch ile. her devastate 30% şansla rage-free shieldslam falan da veriyor. çok fazla dps kaybetmeden baya bi survivability kazanılıyo yani yeni prot talentlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dps'i fury'e yaklaşamyor ama, tabi daha az dmg alırım down time'ıım azalır diyebilirsin. Ordada şöle bir sorun var, port'un adam gibi calışması için bossdan dayak yemesi gerekiyor, başka türlü yeterli rage'i bulamıyor buda prot'u farm için verimsiz kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar