ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Selamlar, Spesifik olarak belli birkaç şeyi yapabilecek bir mediaplayer arıyorum; winampa alternatif olarak. Öncelikle, Amaç: Beğendiğim parçaların belli etiketlerle birlikte aklımda kalmalarını sağlamak. Aradıklarım: 1-) winamptaki bookmark tarzı bir şey arıyorum ama bu sistemde parçaları tagleyebilmek de istiyorum daha sonradan hatırlayabilmek için. Ekstradan notlandırma sistemi olursa kaymak gibi olur. 2-) Öyle bir şey istiyorum ki, playlistimdeki bir parçayı playlist üzerinden kopyalayabileyim, ve açtığım bir klasörde ctrl-v yaptığımda parçayı oraya kopyalasın istiyorum. Yani playlistte x parçasını beğeneceğim, onu playerın playlisti içinde kopyalayacağım, sonra y klasörünü açacağım ve yapıştır dediğimde o mp3 ün dosyasını oraya kopyalamış olacak. Tercihen parçanın kendisini değil de kısayolunu kopyalarsa harddiskten de tasarruf etmiş olurum diye düşünüyorum. Birkaç şey daha vardı aklımda ama unuttum şimdi; bu tarz özelliklere sahip olan, hatta daha fazlasına sahip olan bir player biliyorsanız yardım ediniz lütfen. Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aimp 2'yi arıyorum diyosun kısaca. aimp.ru dan dl edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar