dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 There's so much sad gonna flood the ocean We're all in tears for the world is broken Together we cry! koy kutularına kafeslerini ayak uclarına dokunan soguklukla sen ve ben ve birkac kötü cin ne giriyor aramıza? sen ve ben? kayıp mı oluyoruz korku tünellerinde. sıkı tututn ellerime. sıkı tutun gözlerime sakın cekme bakıslarnı uzerimden. soguyan hava gibi soyuluyorum yoklugunda rüzgara inat açıyorum gogsumu acıyorum uzaklasan günlere soguduk mu biz de havayla sıcaklıgı gitti mi kalbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 en son da ki kalbin i kabinin okudum. aklıma takıldı acaba yolcu uçaklarında ısıtma sistemi nasıl oluyo. bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tamam=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar