Sorj Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Merhaba Arkadaşlar ya ben polifonik melodi nerden şettiririm? lazımda bütün şarkıların oldugu yer lazım? megadeth iron maiden gun's roses sum41 system of a down fln söylerseniz sevinirim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Logizmo[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 TagTag[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 benim yaptığım yöntem: -guitar pro (gitar tabları okumak için kullanırım esasen) tabları midi formatına çeviriyor. -www.mysongbook.com'dan indirdiğim tabları guitar pro ile midi haline getirdikten sonra -bilgisayardan kablo ile telefona yüklüyorum ya da ; angelfire'dan bir alan alıp oraya çok rahat bir şekilde upload eder midi dosyalarını ve daha sonra cep telefonundan çekersin.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar