Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bu serinin story modunda sorun yaşıyorum özellikle b:5 te chad ichigo ile 30sn dövüşüyor kanji olduğu için benden ne istediğini çözemedim ve 30sn kesinlikle ichigo dayak yemiyor. oynayan yada euro/usa verisonu gören eden varsa bir el atıversin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Euro/USA versiyonunu baya bir süre unut. Çıkacak olsa bile 1. oyundan başlarlar yalan olur yani 5. oyunu görmek :D Orada chadle baya bir combo yapman gerkiyor amaç Ichigo'nun kalkanını kırmak. Bir yerden sonra kızarıyor zaten dikkat edersen. 30 saniyede kır yeter. İlerde daha baya eğleneceksin görevlerde. www.gamefaqs.com da falan oyunları çeviriyorlar görevlerde takılırsan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Şimdilerde yenisini oynuyorum ona bir ara dönücem. Ne takla atsam deviremiyordum ichigoyu. şimdi soul carnivale oynuyorum inanılmaz zevkli. miniminnacık byakuya kenpachi falan süper olmuş. Item takıp çıkarmak var. Golden tadında byakuya questi var. Şimdi huedo mondoyu basmaya gittim :D [video]http://www.crunchyroll.com/media-485434/Game-OpeningEnding-Bleach-Soul-Carnival-Intro.html#showmedia_viewer_module=media_id%3D485434%26tab%3Dinfo?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bankai açıp giriyodun orda sanırsam bide üçgenle yapılan bişi var genkai tarzı 2 sinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bleach 5 için söyorsan combo yapıp guardını kırmam gerekiyormuş x x yukarı o şeklinde bir combo ile çok rahat geçtim orayı sonra sıkıldım bıraktım. Soul Carnival çok daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar