dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bi ayakkabi magzasi/firmasi bişey A.. G.. ama adi bi turlu gelmiyo aklima bugun bi ayakkabi gordum orda ve magzanin adini bilmiyorum dasgf. ya baya pahali bi yer gibi gozukuyodu hatta bi ip ucu daha, bursa zafer plazada divaresein hemen bi iki dukkan ilerisinde. cildircam, adi hatirlamazsam uyyamam =/ derdim ayakkabi degil dasgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ayağında Gundura ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 http://www.zaferplaza.com.tr/nenerede.html bunlar varmış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ayakkabıcıdaki çocuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 slickers said: ayakkabıcıdaki çocuk mu ahah iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne tarz bir ayakkabıydı hangi markaya benziyor gibi ipuçları lazım. aklıma american eagle geldi bi tek o harflerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arkamdaki göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence mg ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dagi olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 zaferin sayfasina baktim nihanim orda yok sanırım yeni acilan bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abergrombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nursace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 slickers said: ayakkabıcıdaki çocuk mu erkeklerle ilgilenmiyorum malsef. ayakkabi klasikti, topuklu falan arka kisim topukla beraber mor, on tarafi siyah cok guzel biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yeşilin sahibi ölmüş geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne? ya. konuyu dagitma, ayni semtte oturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 VALLAHA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 topuklu ayakkabı baktın ama erkeklerle ilgilenmiyosun. dogru mu anladm yoksa birden "sandıgımdan daha acık goruslu bi topikteyim ben" aydınlanması mı yasamalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fazlaca yaşa bu duyguyu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sacmaliklarla dolusun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dory said: sacmaliklarla dolusun bence. ben mi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 senin nöronlar filan kısa devre yapıyor bence dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: dory said: sacmaliklarla dolusun bence. ben mi:( hayir dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dory said: erkeklerle ilgilenmiyorum malsef. ayakkabi klasikti, topuklu falan topuklu ayakkabı begenmis--- kız heralde erkeklerle ilgilenmiyorum yazmıs --- tina tequilanin proglamları fln var ortalıkta. insanlar tercihlerini kabullenmis programa fln cıkmıslar. belki burda da boyle biri var ve siz de onu oyle kabul etiniz. fazla utopik mi olldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dory said: ne? ya. konuyu dagitma, ayni semtte oturuyoruz. bi dakka ya bu tehditmiydi. benim jeton yeni düştü. gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bildiğim kadarıyla dory lezbiyen değil dunno, senin adına üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar