Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 Icin Oyun Tavsiyeleri

DiadanLocke

Öne çıkan mesajlar

Selam, yeni bir Xbox 360 alayi dusunuyorum 2 aya kadar. Bana tavsiye edebileceginiz oyunlar nelerdir? Her turlu oyun olur; genelde platform seviyorum, dovus, futbol vs. Araba yarisi da olur. FPS oynayamiyorum ama. PS3'te COD3 denedim, PS2'de Black denedim asla beceremedim. Nisan alamiyorum bir turlu. Guzel bildiginiz, auto target olan FPSler de olur.

Ilk denemek istedigim oyun Oddworld: Munch's Oddseyy (yada bole bisi) Abe hastasi biri olarak bunu oynicam mutlaka. Bir de PES 2009 bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cod 4 müthiş sarıyo xboxta. ps3tekinin aksine (tamam ps3tede var aynı teknoloji biliyorum ama çok yaygın değil) herkesde kulaklık mikrofon seti var ve deli taktikler muhabbetler dönüyo. aim olayıda var cod 4 te çok sorun olmuyo vurmak genelde ben pcdede oynuyorum aynı oyunu konsolda daha çok adam öldürüyodum valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
Onu da aldim listeye bakalim. turn-based diyor gerci, pek sevmiyorum o tarzi ama denemek lazim tabi.

bu arada bir soru daha; kullanilmis oyun alirsam xbx 360ta bir arizaya falan sebep olur mu??? bilmiyorum hicbisey cahilligime(tek nefeste okunur) verin.

bahsettiğin şey orjinal oyunsa eğer xboxlar özelliklede eski sürümler genel olarak cdleri çiziyolar ve saolsunlar çizik cdlerdede çok fazla olmasada sorun çıkarıyolar. onun için ikinci el aldığın bi oyun çok çizik çıkabilir dikkat et.

benim xboxta orjinal oyun almayı bıraktığım nokta ambalajını kendi açtığım gıcır gıcır gears of war diskimin hayvani çiziklerle dolması ve ardından zırt pırt disk okuma hatası vermesi olmuştu. "lan şerefsiz hem kendin çiziyon hem okumuyon" dediydim kıpkırmızı oldum valla o an hevesimide alamamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...