DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Selam, yeni bir Xbox 360 alayi dusunuyorum 2 aya kadar. Bana tavsiye edebileceginiz oyunlar nelerdir? Her turlu oyun olur; genelde platform seviyorum, dovus, futbol vs. Araba yarisi da olur. FPS oynayamiyorum ama. PS3'te COD3 denedim, PS2'de Black denedim asla beceremedim. Nisan alamiyorum bir turlu. Guzel bildiginiz, auto target olan FPSler de olur. Ilk denemek istedigim oyun Oddworld: Munch's Oddseyy (yada bole bisi) Abe hastasi biri olarak bunu oynicam mutlaka. Bir de PES 2009 bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 cod 4 müthiş sarıyo xboxta. ps3tekinin aksine (tamam ps3tede var aynı teknoloji biliyorum ama çok yaygın değil) herkesde kulaklık mikrofon seti var ve deli taktikler muhabbetler dönüyo. aim olayıda var cod 4 te çok sorun olmuyo vurmak genelde ben pcdede oynuyorum aynı oyunu konsolda daha çok adam öldürüyodum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi 2 aya kadar cok oyun var, pes 2009, fifa 2009, nba 2k9 falan filan, gta 4 var, force unleashed var, fight night var, hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cod 4 istiyorum zaten cok iyiymis auto target olayi mutlu oldum :) pes 2009 kesin alicam zaten. force unleashed atarim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 rpg seviyosan kesinlikle lost odyssey derim. 4 dual dvd uzunlugunda oyun, genede oynamaya doyamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Onu da aldim listeye bakalim. turn-based diyor gerci, pek sevmiyorum o tarzi ama denemek lazim tabi. bu arada bir soru daha; kullanilmis oyun alirsam xbx 360ta bir arizaya falan sebep olur mu??? bilmiyorum hicbisey cahilligime(tek nefeste okunur) verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 rock band (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sanmıyorum bir arızaya neden olacağını. Fakat kopya oyun oynuyorsan, kaliteli DVD'ye(verbatim) yazıldığına emin ol. Yoksa Lens'in ömrünü kısaltır. RPG olarak Tales of Vesperia öneririm. Fakat Pal henüz çıkmadı. NTSC-j ve NTSC-U'su var. J olan japonca ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 DiadanLocke said: Onu da aldim listeye bakalim. turn-based diyor gerci, pek sevmiyorum o tarzi ama denemek lazim tabi. bu arada bir soru daha; kullanilmis oyun alirsam xbx 360ta bir arizaya falan sebep olur mu??? bilmiyorum hicbisey cahilligime(tek nefeste okunur) verin. bahsettiğin şey orjinal oyunsa eğer xboxlar özelliklede eski sürümler genel olarak cdleri çiziyolar ve saolsunlar çizik cdlerdede çok fazla olmasada sorun çıkarıyolar. onun için ikinci el aldığın bi oyun çok çizik çıkabilir dikkat et. benim xboxta orjinal oyun almayı bıraktığım nokta ambalajını kendi açtığım gıcır gıcır gears of war diskimin hayvani çiziklerle dolması ve ardından zırt pırt disk okuma hatası vermesi olmuştu. "lan şerefsiz hem kendin çiziyon hem okumuyon" dediydim kıpkırmızı oldum valla o an hevesimide alamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Burda Gamestop satiyor 2. el oyunlari. Cok cizikse almam sagol soyledigin icin. Zaten yeni bir oyunun 2. el fiyatinda cok fark olmuyor, mesela COD4 sifirla 2. el arasinda cok bir fark yok. Ama mesela Prey'in 2. eli 3 dolara satiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ebayda bazen çok çok uygun sıfır oyunlar düşebiliyor tavsiye ederim. mesela kutusu olmuyo kimisinin ama sıfır oyun. kutusu hasarlı falan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar