Farinal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ya acaba telefondan silinen bir resmi geri bulmanın hiçbir yolu yok mu? Ekran kartındaydı sonra sildiğim bir resmi inanılmaz önemli geri bulmalıyım. Hani polisler falan buluyor böyle aylar öncesinden silinen dosyaları vs. belki bir yolu vardır? acaip pahalıdır da bi şekilde bi yerde yapılınıyordur falan çok saçma geliyor banada ama çok önemli olduğu için sormam lazım böyle birşey varsa en küçük birşey bilen bile yardımcı olabilirse çok sevinirim, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Silinen dosyaları kurtarmak o kadar zor değil,programları var internette.Cep telefonu için'de çalışır muhtemelen o programlar cep telefonu ile bilgisayarı kabloyla bağlarsan. Yani en azından ben öyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya kabloyla bağladım ama driverlar listesinde hafıza kartını göremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ya program sadece bir tane sildiğim resmi bulabildi ama benim asıl aradığım o değil. Bu polisler falan yanmış harddiskleri bile nasıl buluyorlar ya polise gitsem araştırın bunu parası neyse veririz olmaz mı ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar