keldron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Vakti zamanında pc üzerinden cogunuzun da bilgidi üzere single bir magic oyunu cıkmıstı.O döneme kadar magic hakkında bilgi sahibi olmayan ben o oyun sayesinde magic in mantıgını,oynanınısını falan kaptım.E dogal olarak oyundan sonra magicle ilgili bir alakam kalmadı.Sanırım o oyunda 6. edition kartlar ve baze ekler vardı(arabian nights falan)o kartların cizimleri cok hosuma giderdi ve hala da o tarz cizimlere merakım var.Sonucta magic kartlarının tüm illustrasyonlarını bulabilecegim ya da download edebilecegim siteler hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim.Teşekkürler.
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi ac google i yaz ressamin adini cikar elbet bisey
nuki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://slightlymagic.net/hqscans.shtml burdaki programla bütün serilerin ister bütün ister ayrı ayrı olarak kartlarını indirebilirsin. hemde bütün kart ve sırf kart resmi seçeneği veriyor.
cyberlord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bakmadım daha calısıyomu ama saol genede.
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çok güzel resimler lakin 30k jpg resim indirmek uzun sürecek
Öne çıkan mesajlar