keldron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Vakti zamanında pc üzerinden cogunuzun da bilgidi üzere single bir magic oyunu cıkmıstı.O döneme kadar magic hakkında bilgi sahibi olmayan ben o oyun sayesinde magic in mantıgını,oynanınısını falan kaptım.E dogal olarak oyundan sonra magicle ilgili bir alakam kalmadı.Sanırım o oyunda 6. edition kartlar ve baze ekler vardı(arabian nights falan)o kartların cizimleri cok hosuma giderdi ve hala da o tarz cizimlere merakım var.Sonucta magic kartlarının tüm illustrasyonlarını bulabilecegim ya da download edebilecegim siteler hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi ac google i yaz ressamin adini cikar elbet bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://slightlymagic.net/hqscans.shtml burdaki programla bütün serilerin ister bütün ister ayrı ayrı olarak kartlarını indirebilirsin. hemde bütün kart ve sırf kart resmi seçeneği veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bakmadım daha calısıyomu ama saol genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çok güzel resimler lakin 30k jpg resim indirmek uzun sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar