FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya deli olcam dershaneden geldim şimdi sabah giderken hiç bi sorun yoktu.msne giriyorum 5sn sonra böyle abuk bi pencere geliyo, gönderme diyince oturum kapanıyo. gönderme demezsem sorun olmuyo insanlarla yazışabiliyorum.4-5 kere gönderme dedikten sonra da windowstan uyarımsı bişey geliyo " WINDOWS CIDDI BIR HATADAN KURTARILDI " gibisinden. napçaamı şaşırdım, başına gelen? bi önerisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 silip yüklemeyi denemişsindir ve olmamıştır diye varsayıyorum. betayı kullanıyorsun galiba. tamamlanmış daha önceki versiyonlardan birini yüklemeyi denedin mi bunu kaldırıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yok abi ben 1 haftadır falan kullanıyorum betayı. belki de daha fazla süredir. hiç böyle bi sorun olmamıştı, dediğim gibi sabah hiç bi sorun yoktu şimdi birden böyle abuk bişey oldu. tekrardan kurayım bari bu versiyonu silip. düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o değil de opera ne itici geldi gözüme bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 valla ben çok memnunum, alıştım bu şekilde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar