Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sistem ve bağlantıyla swg oynanır mı?

spitfire

Öne çıkan mesajlar

merhaba,buralarda yeniyim,ama uzun zamandan beri swg oynamak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
sistemim:
amd xp1700@2400 mhz
soltek nforce2 anakart
2*256 mb 2700 ddr ram
30 gb 7200rpm hdd
gigabyte 9600pro

ama bağlantım maalesef şu: GPRS
ama aycell den bağlanıyorum ve bana ücretsiz,pek kimse olmadığı için 5-5,50 k ile download yapabiliyorum,dial-up düzeyinde yani
sistemimde bir sorun olacağını düşünmüyorum ama gprs ile oyun nasıl olur,çok mu yavaş?????[signature][hline]mindtrick in denyoca kullanımlarına karşıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

gprs ile oynamak çok zor. 56k da upload var hiç yoktan ve gprs şu an için ona yetişemeyecek düzeyde. ama swg almadıysan herhangi bir online oyunu dene derim. ragnorak online falan şuan ücretsiz dağıtıldığı için. eğer o oyunun çok süper oynarsa belki derim.

bide aycell sana neden ücretsiz? normalde 56k dan bile pahalı bu sistem
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemin güzel. Ping için ise windows da komut istemi ni çalıştır(Başlat-Donatlar-Komut İstemi) . Oraya şunu yaz ;
"ping -t eclipse.starwarsgalaxies.com" bak bakalim pinglerin nasıl loss varmı? Ondan sonra yorum yapalim..[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Kahvehane Baskını
Sosyal ağlarda paylaş

ping komutunu bu akşam deneyip yazarım sonucu buraya arkadaşlar,teşekkürler yardımlarınız için.
ona göre swg alıp aleme katılıcam.
saolasın orcun hosgordukk :)
Aycell de çalışıyorum da o yüzden ücretsiz gprs :D[signature][hline]mindtrick in denyoca kullanımlarına karşıyım.

[Bu mesaj spitfire tarafından 08 Nisan 2004 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aynı yere ADSL ile ping attım 260 ms verdi.
ADSL 49 milyon ve telefon vergisi 13 milyon yani 62 milyon liraya patlıyor ha ben splitte kullanıcam diyorsanız dahili splitterlıları seçin ben seçtim sorun çıkmadı ama harici var şu anda o sorun çıkarttı 1 kere bende takmadım belkide sorun başkadır ama ms ler 450 lere vurmuştu.
Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spitfire, 08 Nisan 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
merhaba
ping i çektim şöyle değerler çıktı
bayt:32 süre=1230 ms(ortalaması bu,1400 den 1100 e kadar değerler değişiyor) TTL=48
nasıl sizce? hızlı mı????????

Cok kötü , 400-500 gibi olsa oynardin , gene oynarsin belki ama coronet gibi bazi sehirlere gitme sansin hic olamayacak, bosver sen bu oyunu..[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Kahvehane Baskını
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben de oyuna yeni başlayacaklardanım, iki ayrı bilgisayarda oynayacağım oyunu
birincisi masaüstü, evden
p2.8 ht, 1024 ram, 256 radeon 9600
ve 56k bağlantı. demin ping attım min 275, max 310, ortalama 282

ikincisi dizüstü, işten
p2.4, 1024 ram, 64 mb ekran kartı (128 e çıkabilir/ramden çalarak)
ve t1 bağlantı.

dizüstü ile oynarken bilgisayarın ne kadar kasılacağını bilemiyorum. deneyen var mı? nedir ne değildir?

evden oynarken ise derdim internet bağlantısı. swgnin sitesinden space exp. resimlerini açarken ping ortalamam 1000den yüksekti. bu da demek ki bağlantım her zaman bu kadar olamayacak. her ne kadar önümüz yaz olsa da bizim dandirik kablolarımızdan veri kaybı kesin olur. yakın bir zamanda adsl gelecek de devlet işi belli olmaz. mart başı dediler nisan sonu oldu daha portlar kurulmadı. şimdilik başlasam "hay böyle oyunun" dedirtir mi?

bu çömez kulunuzu bilgilendirirseniz sevinirim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...