mawiman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 arkadaşlar Pc bir sorun var bilgisarıma tıklıyorum yerel disk D ye ulaşabilityorum tıkladığımda açılıyor fakat yerel disk c ye ulaşamıyorum neden acaba ? birde başlat menüsünden programlara tıklayamıyorum seçilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fürüz gibi geldi bana. windoza girip C: ye ulaşamama başka türlü olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mr_Hand said: fürüz gibi geldi bana. windoza girip C: ye ulaşamama başka türlü olmaz :) tek c ye değil başlat menüsünede programlara ulaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çalıştır'a; %SystemRoot%system32restorerstrui.exe yaz sistemi bu olayın olmadığı bir zamana geri yüklemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar