Forme Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 biz türkler olarak sadece konuşur, tartışır ve başarısızlıklarımıza bahaneler üretiriz. yabancılar ise bunlarla zaman kaybetmek yerine daha fazla çalışıp eksiklerini giderir. bu yüzden biz lafda süper yetenekli playerlarız. asarız keseriz ama yabancılar itemları daha iyi olduğu için bizden iyi görünür. hep aynı geyik ayı itemlar olsa biz neler yaparız vs vs. bu oyunu herkes aynı şartlarda oynuyor hatta biz çoğu yabancıdan daha fazla zaman ayırıyoruz. ve hadi diyelim lvl 60 da bütün iyi guildler uçmuştu arkadakiler yetişemiyordu adamlar lvl 70 i getirdi herkes yine eşit şartlarla start aldı. e bizim türk guildlerinde yine birşey değişmedi yine sadece itemlarımız yokki lafları. o adamlarda o itemları evlerinden getirmedi çalıştı çabaladı oyun içerisinde aldı. sizde aynı çalışmayı sabrı gösterseydiniz sizinde olurdu. şimdi lvl 80 gelicek yine tüm itemlar resetlenicek bakıcaz bakalım biz yine bahanelermi üreticez yoksa ilk 10 larda bir türk guildi olucakmı. birde allah aşkına adamlar yeteneksiz biz daha iyiyiz ama itemları iyi diye eziyorlar geyiklerini bırakın pvp dede pve dede yabancı iyi guildleri gördüm, türk iyi guildleride gördüm. wow gibi basit bir oyunda bile bireysel ve guild becerileriniz iyi değilse asla o ilk bilmemkaça giremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Blackice said: Forme said: derin görünen ama özeti bu olan bir tartışma olduğu için yazdım. derin arkadaşım. Özetleri belirleme yetkilisi sensin sanırım. Bu haftanın maç özetlerini de alabilirmiyiz? Loto toto oynayalım da işe yara bari... sen benim söylediğime sığ deme yetkisindesin ama ben özet söyleme yetkisinde değilim ? hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Skill cap satrancta 100'se futbol'da 100'se MMO'larda tabii ki 10 belki 5... Bu yuzden ortada donen para[odul olarak] da ayni oranlarda zaten. Bu konuda hemfikiriz de ben hardcore/top10 oyunculari icin PVE ve PVP adina WoW'un son derece tatminkar oldugunu anlatiyorum sadece. Yoksa Casual friendly bir oyun degil. Zevk almak icin oynarken sac bas yoldurtabilir. Ve dedigim gibi oyunu zevk almak icin oynayanlar acisindan degil, en iyi olmak isteyenlerin acisindan yapiyorum yorumlarimi. Tournament realmin disinda da arenada belli bir ratingin ustundeki `herkes` full gear zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Allah allah yav biz daocta rr3 grupla rr 7 8 pugları keserdik(ki pve gearıyla s4 kesmek gibi bişey bu) wow a geçince birden elim ayağım tutmamaya başladı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Neden PVE geari ile PVP yapmaya calisiyorsun? Botla neden futbol oynamiyorlar? Neden kot pantolonla yuzmuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Forme said: wow gibi basit bir oyunda bile bireysel ve guild becerileriniz iyi değilse asla o ilk bilmemkaça giremezsiniz. Hala inatla aynı saçmalıkta diretiyosun ya helal ne diyeyim artık... O ilk bilmem kaça girmek için kıçını yırtan biz değiliz ki? O ilk bilmem kaça girince elime ne geçicek ayrıca bana ayda 10.000 dolar maaş mı bağlıycaklar... Ben oyunu eğlenmek, vakit geçirmek için oynuyorum... Yarışmak, kazanmak birilerini ezmek değil ki hala bunu anlayamıyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kore takimi CoM 1 turnuvada 30k $ kazandi bu sene bu arada WoW arena olayinda. 1 gunde kisi basina 10k $... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Neden PVE geari ile PVP yapmaya calisiyorsun? Botla neden futbol oynamiyorlar? Neden kot pantolonla yuzmuyorlar? 2 gün bg yaptım bi tane s2 alabildim. dedim arena puanlarıyla bişeyler alayım bu sefer de 10 maçtan 6 sını kaybedince sıkıldım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Hayır, neyin tartışması bu onu anlamadım. WoW bir pvp oyunu değil. Warhammer' ın da ne olduğunu zaman gösterecek. Yahu daha 4 gün oldu, El İnsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Forme said: sen benim söylediğime sığ deme yetkisindesin ama ben özet söyleme yetkisinde değilim ? hadi selametle Ben senin birey olarak söylediğin saçma lafa "sığ" deme yetkisindeyim evet, ama sen onbinlerce kişinin oynadığı ve zevk aldığı bir oyun hakkında ÖZET yapma hakkına sahip değilsin... Evet bencede selametle git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ekmek insanlarin yillardir biriktirdigi tecrube ve itemi 1 gunde saglayabiliyor musun WAR'da? Yani mesela sen 4 yil oynadiktan sonra ben bir gun baslayip ertesi gun seni kesebilecek miyim? 2 gun oynayip 4 mac aldiysan iyi bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Hayır tabiki alamıyorsun ama warhammerda item wow daki kadar fark etmiyor söylemek istediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Kore takimi CoM 1 turnuvada 30k $ kazandi bu sene bu arada WoW arena olayinda. 1 gunde kisi basina 10k $... Sen ne kazandın şimdiye kadar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 WoW'da amacin pvp yapmaksa Tournament Realm'e gir? Direk esit gearla ak ortama. 0 item farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ben hardware kazandim sadece simdiye kadar. Bir de birkac local iddiadan toplasan 1k $ civari bir sey kazanmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 E o zaman da oyun mmo olmaktan çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 O niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Ben hardware kazandim sadece simdiye kadar. Bir de birkac local iddiadan toplasan 1k $ civari bir sey kazanmisimdir. Eh işte yani... bana diyosun ki, bırak eğlenceyi gel hardcore kasalım türkler olarak, bi yere gelelim... ne için? Ben o kadar parayı her yıl veriyorum ki oyun oynayıp, kafa dağıtıyım, eğleniyim diye... ;) Bİrde burda yarışa girmenin ne anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Forme said: biz türkler olarak sadece konuşur, tartışır ve başarısızlıklarımıza bahaneler üretiriz. yabancılar ise bunlarla zaman kaybetmek yerine daha fazla çalışıp eksiklerini giderir. bu lafina %100 katiliyorum, cok fazla elestiren bir milletiz. Elestiri kotu degildir, uretimi guclendirir, ama biz sadece elestiririz, gerisini yapmayiz. Ama tabii bence yabancilarla kiyaslarken herseyi goz onunde bulundurmak gerek. Bir ogrenciyi ele alalim, ben 4 ders aliyorum, 5 ders alan var, ama genelde az ders aliniyor, ayrica egitim sistemi Turkiye'den kat be kat kolay. Simdi ben sakarya'dayken 11 ders aliyodum donemde, boyle bir adamin oyuna daha fazla zaman harcamasi daha zor, Ikinci olay maddiyat, burada bir cocuk tanidim, cocuk diyodu ki, issizlik maasiyla tek oda bi yerde yasarim, paso oyun oynarim. Bak calismadan tum hayati boyunca wow oynayabilir bu adam, bu hayal cok olasi onun icin. Calisan adamda part-time calisan arkadaslarim vardi wow'da. Bizde part-time kulturude yok, adamla oynuyoduk sabaha kadar, simdi cafe'ye gidicem diyodu 4 saat calisicam, adam gidiyodu 4 saat calsisyodu geliyodu uyuyodu kalkiyodu o gun isi bile olmuyodu tum gun oynuyodu mesela gibi. Bizde bunu yapmak daha zor.. hatta olasi degil.. ----------- Bu arada wow icin oyle bi ranking oldugunu bilmiyodum. Yanlis anlasilmasin hard core playerlara laf etmiyorum, bende isterdim yani, dun bayagi war oynadim hard core player gibi, uzun suredir boyle zevk almamistim. Ama sadece bilmiyorum o dunyayi yani olay o, taninan guild lafi falan onun icin ilk anda komik gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Orasi tercih meselesi iste. Kimin oyunu ne amacla oynadigi kimseyi ilgilendirmez. Lakin cikip da `yetenek istemiyor` dersen `yok istiyor` diyen cikar. Bir kere oyunda 1. ve 2. var. Bunlari belirleyen bir sey olmali =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ha yetenek konusunda da bisiler dicektim. Yetenek tabii ki vardir, ama satrancla futbolla kiyaslamak pek dogru edgil gibi. Sonucta zippo yarismasida yapiliyo, zippo ile hareket cekiyo adamlar yarismada, bunda da yetenek var, en hizli nefes alip veren yarismasi yapsalar belki bunda da yetenek faktoru cikar. Ama bunlari futbol satranc gibi safi yetenek gerektiren, kendi icinde katma degeri olan alanlarla kiyaslamak dogru degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 skill cap farki var orda iste. mmo icin 3-5 bisise ; futbol, satranc icin 100-200 belki daha fazla. tabii ki denk degil. ama kendini gelistirme mantigi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 war bölümünde wow ezer tartışmasımı şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nedanko said: Forme said: biz türkler olarak sadece konuşur, tartışır ve başarısızlıklarımıza bahaneler üretiriz. yabancılar ise bunlarla zaman kaybetmek yerine daha fazla çalışıp eksiklerini giderir. bu lafina %100 katiliyorum, cok fazla elestiren bir milletiz. Elestiri kotu degildir, uretimi guclendirir, ama biz sadece elestiririz, gerisini yapmayiz. Bunun üzerine söyleyecek tek bir kelime bile yok bence. Bende bu gruba dahilim bu arada merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ya, allah aşkına o kadar "pro" iseniz gidin Guild Wars oynayın, her türlü denge var o oyunda, rank 10 - 12 yapın da görelim ne kadar prosunuz. Classların/talentlerin abuk subuk dengesiz olduğu bir oyunla gelmeyin. Hala her patchde class dengesini kurmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar, neden çünkü oyunun mantığı kötü. WAR'da bir tank olarak PvP yapabilirsiniz, WoW'da kaç tane prot warrior arena'da takılyor? Sıfır? Oyunun mekanikleri bir defa PvPye uygun değil, hepsi yapmacık sonradan uyduruldu. Arena'da pillar olayı var mesela felaket buglı şimdi "it's not a bug it's a feature" tadında bir laf edeceksiniz ben de herhalde çocuğumu kesecem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar