DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gaziemir stadı dedikleri yer altayın tesisleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gaziemirde başka stad yok sanırım metronun ilersi altay tesisleri olabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gaziemirde metromu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gaziemir nere bea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 askeriyenin ögrenci yurdu olucak orda onun tam karşısı. yanlış hatırlamıosam ana gaziemir-menderes yolundan tansaştan saga yolun sonundan sola sora dümdüz gidince bulman lazım. ama emlak bankası konutlarının oralara yakındı diye hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mr_Hand said: gaziemir nere bea? izmir gaziemir tabi başka bi yerde varmi bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 alışveriş merkezi metrodan bahsediyorum, dolmuşa bin beni altay tesislerin orada indir de tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gaziemir stad? puuaa, altay tesislerinden başka stada benzer hiç bişi yok yaw. ona da stad dersen gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ha saolun. gittim baya güzel bi sahaymış hiç bilmiyodum. yalnız çok garip bi trafik düzenlemesi var 10 dakikanın 9unu kırmızı ışıkta bekleyerek geçirdim ordan dön burdan dön derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar