arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Dinlemesi orjinalinden daha fazla zevk veriyor.Sanki şarkıya daha bir ruh katılmış.Tavsiye ediyorum.Özellikle Opeth sevenlere... Opeth - Remember Tomorrow[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ehe arcane lol.. taşındığına göre mesaj yorum yapalım bari: güzelmiş eh :-)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 27 Mart 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 var ben de o şarkı guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ehem kem küm.. milyon topic açtım ilk kez yanlış yere açmışım :) suçlusu avant browser dır internet explorer baydı bunu kullanıyorum alışamadım daha[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 * kazaa yı açar ve şarkıyı download eder *[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Iron Maiden ın yarattığı güzel melodilerden biriyle Mikaelin usta sesinin ve Anders'ın gitarının harmonisi[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 mükemmel coverlamışlar şansa şu an onu dinliyordum şarkıya ruh katmışlar[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Unchain the colours before my eyes, Yesterday's sorrows, tomorrow's white lies. Scan the horizon, the clouds take me higher, I shall return from out of fire. Tears for rememberance, and tears for joy, Tears for somebody and this lonely boy. Out in the madness, the all seeing eye, Flickers above us, to light up the sky. Unchain the colours before my eyes, Yesterday's sorrows, tomorrow's white lies. Scan the horizon, the clouds take me higher, I shall return from out of fire. [Bu mesaj arcane tarafından 27 Mart 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 cidden çok güsel..süper bi vokal Allah kazadan beLadan sakLasın :P[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 kazadan saklasın da kazaa dan saklamasın :D[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ushauıdhas aman kazaa dan esirgemesin.. :PP böhüü[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar