Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Random downloadları düzenledikçe yeni yeni şeyler çıkıyor hiç görmediğim. hangi ara çekmişim hiç bilmiyorum denemelik 1er bölüm falan var çizimleri güzel konuları hit olmasada yada klişe olsada yinede izlenir. *Monuchrome Factor ->url Okul ve supernatural animesi. *Shigurui url samurai animesi gerçi bu açılmıştı ama randomda çıktı ekleyeyim. *Xam'd: Lost Memories url Uzay post war beastwithin diyesim geliyor buna. *Nogizaka Haruka no Himitsu urlBunun konusu güzel aslında ama temelinde okul ve otakuluk var *Mission-E url Battlesuit giymiş hatunlar ve supernatural güçler pof. *Kumo no you ni, Kaze no you niurl Çinlilere benziyor kıyafetler falan yada moğol ne bileyim movie bu indirmişim ama hala izlemedim. *Allison to Lillia url Allison'un uyarlamasıymış bu gerçi henüz izleyemedim ama konusu güzele benziyor. *Koihime Musou url Overpower hatunlar lolicon ecci artık ne isterseniz. Boşbeleş bişey bana göre nasıl indirmişsem. *Telepathy Shoujo Ran url izlemedim bilmiyorum. *Natsume Yuujinchou url oinari-sama'nın daha az geyiklisi mi desem ne desem öyle bişey işte. *Zettai Karen Children url şuçlar işlenmeden durduran örgüt ve kızları Şimdilik bu kadar bu listedekileri bir izleyip izlenmeye değer olup olmadıklarına bakıcam. Bunların arasından beğendikleriniz varsa yazın burayada bilelim bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Monochrome Factor = GAY IBNE HOMO Shigurui = Of çok hardcore kan sex dizboyu e peki neden uykum geliyor Xamdou = Açık ara yaz sezonunun en iyi animesi. Top10ime oynar hatta Nogizaka haruka no himitsu = mamiko noto olmasa indirmem bile. fast-forward lik Mission-E = Daha code-e bitirmedim. Sanmıyorum izliyeceğimi Kumo no You ni, Kaze no You ni = Eski bu baya. İlk yarısında uyuya kalmıştım sonra dvd ye yazdım gitti. güzelse söyle izliyim bende :> Allison to Lillia = Aşırı derecede büyük pacing problemi var. timeskipten sonra bıraktım. Koihime Musou = Aşırı bayık. Fanservice dizisi olarak yeteri kadar fanservice yok. erogesi de dandikti baya Telepathy shoujo ran = sadece 1 bölüm izledim, bitiremedim bile Natsume Yuujinchou = gizli inci. beklediğimden çok iyi çıktı 10 bölüm maratonladım. tavsiye ederim zettai karen children = çok amaçsızlaştı. komedi desen yetersiz, aksiyon desen yetersiz, drama desen yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Xam'd: Lost Memories hakkında biraz erken konuşuyormuşuz gibi geliyor... Neyse görecez bunun dışında yukarıdaki listeden hiçbirini izlemediğimide belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Zaten orda burda yüksek çözünürlük diyip indiriyorum sonra bakmayı unutuyorum yada bakıyorum baktığımı unutuyorum birikiyor böyle. Daha izleyeceğim o kadar çok anime varki elim varmıyor birtürlü. Kekashi bitmedi tokyo underground bitmedi baccano bitmedi pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Önce Baccano! yu bitir sonra Xamdou ve Natsume izle. Gerisi çöpe yakın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kaede ne kadar boş ve net bir bakış açın var. shigurui'ye çöp demeni geçtim hani sana öyle geliyordur tamamda senin egon daha bir çöp genel olarak yazdıklarına bakarak söylüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 shiguri'nin ilk bölümünü izledim ve beğenmedim ki ben samurai hastası biriyim. Sadece emekler boşuna gitmiş gibi. Karanlık çizimler karman çorman story line. Konu ne o bile belli değil. Ayrıca pilot bölüme görsel bir şölen koymayarak ta izelyici kaybetmişlerdir bana göre. Şuna harcanan emek vagabonda harcansa 10 numara anime olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 baccano süpermiş 2. bölümü izledim. Çok karakter olduğu için birazcık karışık ama issac ve miria ya bayıldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Başta biraz zorluk çekersin ama sonra herşey oturur yerine. Açılışını ilk 3-4 bölüm boyunca izlersen zaten bütün isimleri ezberliyorsun ki Gun's & Roses eşliğindeki animasyon zaten şahanedir :> Isaac/Miria Enis/Firo Ladd/Lua Claire/Chane Jacuzzi/Nice Resmen çiftler cenneti :> DVD extra bölümlerinde Claire/Chane sahneleri de şahanedir. Karakterleri de on numaradır. Bkz Enis http://img91.imageshack.us/img91/6586/1213276966271bb5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 opları skiplemiyorum zaten çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Baccano'da OP zaten aşmış derecede harika.Hikaye konusunda ben önce 1kaç bölüm izledim sonra bıraktım.Daha sonra ya bunlar kalmış bidaha izliyim bakıyım 1 bölüm dedim.Direk seri bitti kaşla göz arasında kalkamadım bile başından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hala gülüyorum adamlar müze çalmaya çalışmışlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar