Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ANW Çizimleri güzel konusu kliişe olsada fena değil. Random dowload yaparken çekmişim birazcık baktım fena değil ilk bölümlerini indirip bakıcam bidaha sonra yorumda yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 8-9. bölüme kadar izledim, sonra sarmadı. Piyasada Naruto gibi bir ninja anime/manga'sı varken biraz sönük kalıyor sanki. GTA4 ile aynı zamanda Merceneries 2 çıkarmak gibi birşey olmuş. Kötü anime değil fakat yükselen beklentelilere cevap veremiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Katana + Sawachika = Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bayıyor bayıyor. Eleman aşırı emo ya bağlıo bi türlü teknik kullanılmıyo çok hevesle bekledim square sponsorluk yapıo dedim mangasını okudum vsvs ama bıraktım baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar