EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yau eskiden hatırlıyorum fps yi arttırmak için config dosyasına bi ton bişi yazıyoduk falan bu yenisinde nası yapılıyo o olay neler girmek lazım fps arttırmak için varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 valla bişeler var ama fps 100 den düşükse yap yoksa yapmana gerek yok 100fps yeterli. en kullanışlısı directx level 7 yapmak. komutunu tam bilmiyorum. source ta mat_directxlevel 7 gibi bişe olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 steam-nonsteam ayarları arasında fark yok. sadece cfg dosyasının yeri biraz farklı. .../steamapps/id/cstrike ın içinde olması lazım (öle hatırlıorum ). onun dışında refresh lock kullanmaya özen göster (xp ise) , birde ratelerini düzelt. 1 mbit bağlantımla rate 25000 , cl_updaterate 101 , cl_cmdrate 101 gayet uygun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 wow da orgrimmar'da 40-50 fps aldığım cihazla cs source'da zaman zaman 30 fps'lere kadar düşüyorum. varsa bunu düzeltmenin bir yolu lütfen daha detaylı bilgiler verin dereque. ha bunlar mazeret değil tabii ben her türlü çakıyorum hekşatımı ama neden daha akıcı oynamayayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 source sağlam ekran kartı istiyor ya. fps yi yükseltmek biraz zor config ile. dxlevel i geriye çekebilirsin ama ben çektiğimde sorun oluyodu oyunda. ekran kartından kaynaklanmış olabilir tabi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar