eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kardeşim oyunu aldı karakteri yarattı oyuna girdi ama bi sorun var... "a" "d" "q" "e" çalışmıo... ayarlarda ayarlı gözüküo ama çalışmıo... bide görüntü ayarlarını deiştirio apply dio sonra okye basınca heç bişi deişmio... bu sorunları nası çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Allah Allah, o harflerin çalışmaması neden olabilir bi fikrim yok.. Görüntü ayarlarına gelince de, ben de değiştirince anında, hafif bi değişiklik oluyo. Dikkatli bakarsan çevreye fark ediyosun. Ama benim sorunum, Min de yapsam Max da yapsam, aradaki fark cüzi.. AA/AF gibi opsiyonlar yok gibi, ve default olarak kapalı sanki. Ne kadar max yaparam yapiim, şöyle çok güzel bi görüntü elde edemiyorum. Ha bilgisayarım zaten kaldırmaz süper max bi şeyi ama, 5 fps'lik olsun bi çalıştırsa da screenshot alsak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar