Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King's Bounty: The Legend


sniper

Öne çıkan mesajlar

sniper said:
Heroes of MM tadında.


Tadında ne abi, aynısı :D

@Kaede

Şimdi şöyle; al Heroes u, çıkart resource toplamayı, bina kurmayı, senaryoları. Yerine tamamen aynı dünya, mob ları, neredeyse büyüleri, unit leri ile bir rpg oyunu koy. İçine bir sürü quest ekle, turnuvalar ekle (lvl ına göre npc ler ile), 3 ağaçlı hero geliştirme sistemi ekle, turn modu da kaldır.

Özetle bu, zevkli, oynattırıyor kendini, çıkınca alıp oynanası olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

King's Bounty: The Disappointment

Saçma sapan bir rune sistemi var. Magic ve Mind yerden toplanırken Might bulmak oldukça zor bu durumda 3 classtan ikisini açmak için hiçbir neden yok. Yine aynı rune bağımlılığı heronun yavaş gelişmesine neden oluyor. Topu topu 3 class olması diyeceğim ama onu da diyemiyorum çünkü classlar arası bir oynanış farklılığı yok, nerede Heroes...

Tek hero kullanımını oyunun stili sayalım, heroyu savaşa sokamıyorsun ki bu türü seneler öncesine götüren bir geri adım. Ünite slotu bile Heroes'dan az. Kale inşası gibi birşey de yok. Skirmish de yok. Bu oyun strateji olarak bayağı sığ.

RPG öğeleri güzel. Talent treeden questlere, diyaloglara şahane yapmışlar ama oyun strateji oyunu ve strateji en başarısız olduğu kısım.

Müziklerde emek var ama yeterince akılda kalıcı bulmadım, bir yerden sonra baş ağrıtıyor. Oynarken hep Heroes 3 ile kıyasladım, o duygu yok bestelerde, TRT havası hakim :P

Peki bu oyun neden böyle pozitif yorumlar aldı? Çünkü insanlar Heroes'u özlemiş, Heroes 5 gibi oyunları oynayabilecek hale gelmişler. Yalnız oyunun bir konuda hakkını vermek lazım. Her ne kadar modeller biraz köşeli dursa da grakler şahane, kamera rahat, atmosfer ve ünite tasarımları da iyi ve bunlara ilave olarak süper 2d grafiklerle desteklenmiş. Yani oyun göze hitap ediyor.

Heroes olsun benim olsun diyenlere tavsiye ediyorum, hani şu 3 ayda bir tekrar Heroes yükleyen insanlar, onlar kendilerini bilir eheh. Yalnız şunu da belirtmek lazım bunu oynadıktan bir süre sonra Heroes'a geri dönersiniz. RPG/Strateji kombosu veya işte sonunda kafa patlatabileceğim sıra tabanlı bir oyun diye yaklaşanlar hüsrana uğrayacaktır, bkz ikinci kategoride olan arcane.

Olur da bir expansion çıkarır, bu sorunlara el atarlarsa yeni Heroes bu olur, yani potansiyel var. Tabii Disciples gelip çelme takmazsa :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle bi durum var.combat screenshotları görünce insan bi homm3 ün 3d sini bekliyor. oyun farklı çıkınca biraz garipsiyor insan.

bende might birikti,mind bulamıyorum :P ama öyle char ımın geri kaldığını hissetmedim ben.herolar arasında gelişimde kristal, istatistiklerin artışı ve slotlarda değişikler var sanırım (mesela might ın iki silah slotu var). ama magic dışındakiler bana pek güçlü görünmedi.

bu arada oyunda evlenip, çocuk çoluk sahibi olabiliyoruz.oralardan bize bonus filan geliyor.boşanırsak, hatun paranın beşte birini alıyor filan :P

ama draegloth haklı.harita ekranında oyun rpg oluyor.hatta bazı q leri konuşarak çözebiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...