Mojito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Arkadaslar malum yenı gelen ve gelıcek oyunlardan dolayı (Crysis Warhead - Gta 4 - Nfs) elimdeki 8600 gt ekran kartını degıstırmeyı dusunuyorum. 9800 gt ve 9800 gtx kartlara bakıyorum aralarında 100 ytl gıbı bır fark var oyunları full goruntude oynamak ıstedıgım ıcın boyle bırsey yapma geregı duyuyorum ama bır yandanda fazla para vermek ıstemıyorum :). Bu nedenden dolayı sızlerede sormak ıstıyorum bu 2 kartın arasındakı performans farkı ne kadar,hangısı benı tatmın eder veya baska bır kart onerınız olursa onada bakarım...Sımdıden yardımlarınız ıcın tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ek olarak yazmayı unutmusum elımde 8600gt ıle aldıgım Quantum marka 400w lık powersupply var. Yeni alıcagım karta bu powersupyly yetermi acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 9800 ler kaç para bilmiyorum ama ati hd4850 almanı tavsiye edecek buraya yazacakların çoğu :) psu olayı için de google psu calculator diye arat ordan hesaplat sistemin ne kadar güç istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ne 9800gt, ne de 9800gtx. Bu kartlara cevap atiden 4850 olarak geldi, nvidia elini cabuk tutup makyajlaya makyajlaya 9800gtx+ (plus diye de geciyor kafa karismasin, ama duz gtx degil) ortaya cikti. Bu seviyede 200-220 dolar civarinda alinabilecek en guzel iki karttir. 4850 cok cok az daha iyi bi kart, fakat nvidia nin da optimizasyon acisindan daha basarili oldugu bi gercek. Secenekler bunlar olmalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 power supply sorusunu yeni gordum, 4850 55nm olarak uretilmis bi kart, 9800gtx+ 65nm. Dolayisiyla 4850 daha az isinacaktir, daha az enerji cekecektir. 80 dolar seviyelerinde gezen FSP bluestorm II gibi 500w lik aktif pfc li ve %75-80 ustu verimlilikteki psu lar tercih etmeli. 400w lik su andaki psu nda yeterli olabilir fakat diger sistem elemanlarini bilmedigim icin kesin birsey soylemek guc. Bilgisayar normal kullanimda (surf, multimedia fln) sorun cikarmaz fakat uzun sureli kastirici oyun oynamak, stress testlerinde stabilite problemleri ceker, daha da kotusu psu giderken digerlerininde biletlerini keser. Dikkat edilmesi gereken bi husus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ha bu arada aam-ati fusion teknolojisinin ilk ürününü sundu bi program olarak. program çalıştığında bazı arkaplan uygulamalarını kapatıyor ve oyundan max verim alınmasını sağlıyormuş. ama bunu yapabilmek için de sadece amd-ati işlemci ekran kartınıın olması lazı. yoksa program çalışmıyor doğal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 4850 kesinlikle. her oyunda her ayarı aa+af dahil her şeyi maxlıyorum bana mısın demiyor. ayrıca işlemci fazla değil ama ramleri de iyi overclock oluyor, gerek yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ozaman 4850 dusunelım pekı dıger sorum sudur hepsıburadadan bakıyorum bılgı almak ıcın 4850 lere ve 400 ytl den baslayıp 300e kadar degısen markalarda var bunlardan hangısı daha dogru secım olur ucuz diye 300 ytl lık olanı almak bana ne kaybettırır veya daha pahlaı olan 400 lugunu almak ne kazandırır veya ortalardakıleremı bakmam daha ıyıdır kafam karıstı bıraz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 http://www.pclabs.com.tr/2008/07/31/sapphire-radeon-hd-4850-toxic-incelemesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kart mimarisi olarak hic bir fark yok, overclock yapilmayacaksa malzeme kalitesininde manasi yok. 185-195 arasi gezen 4850 ler referans tasarim. Sogutma performanslari kotudur. 195-210 arasi gezenler ozel sogutma kullanan kartlar. gecube o.c. , powercolor pcs+, palit sonic, HIS iceq4, xpertvision sonic gibi modeller ozel sogutmasi olanlardir. bunlardan hangisinin fiyati uygunsa onu al derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 powercolor'un normal versiyonu var bende, geçen ay almıştım sadece yanında top hediye ediyor diye bunu seçtim asdf. topu da ilk günden patlatmıştık :p bu arada 48 serisinde catalyst oyun/windows gpu load 0/100 farketmeksizin fan hızını %22'nin üstüne çıkartmıyor, en azından benim powercolor ve diğer çoğu 4850 kullanıcısında böyleydi. o nedenle kart win açıldığında idle durumdayken bile 80 dereceydi ama %45'e sabitledim ben fanı şimdi oyunlarda bile 65 civarında. onun için özel fanlı 4850 alsan bile fan hızını elle ayarla derim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cok tesekkur ederim yorumlar icin birde silphatos ekran kartını aldıgımda msn den senın ıcınde sorun yoksa ırtıbata gecsek cunku ben o ayarlamalardan hıc anlamam bana yardımcı olursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 msn'e giremiyorum pek okul iş lojman nerde olsam engelli :p ama patiden pm at yardımcı olmaya çalışırım sorun olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 exa'dan sapphire'inkini al istiyosan. benim kadar sanslı isen kartın uzerinde referans sogutucusu değil de kocaman fanlı baska bisey cıkabilir. crysis'te bile max 65 derece ile oynarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 His 4850 ice q öneririm ama bi 20 - 30 $ daha fazla verebilirim diyorsan Sapphire 4850 toxic al derim ( Zalman FANLI ) kendim kullanıyorum başarili bir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 şu an 4850 en üst seviye kart mı? bende 1950xtx'imi yenileyecem 22" monitor full aa af oynatır mı her oyunu 4850 1 - 1,5 yıl boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oynatir da kac fps istedigine bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 senko said: şu an 4850 en üst seviye kart mı? bende 1950xtx'imi yenileyecem 22" monitor full aa af oynatır mı her oyunu 4850 1 - 1,5 yıl boyunca? 4870 atinin en üst seviyesi sanırım. bide x2ler falanda var o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar