Ani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 King Of chaos cun arkadaşlar bana biraz surada bahsedermisnniz oyundan nasil bişedir nasil oynanir naisl uye olcez daha goz atmadim once bi orenelim dedimde yardimci olabilecek arkadaşlarim yazarsa cok memnun olurum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben bilmiyorum ama çok iyi bilen bi arkımın msn adresini vereyim [email protected] yardımcı olucaktır sana[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Indinolla New Developer MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sacmalık surekli restart atılıyor başlama bile.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar