DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya bi komutu öğrenmem lazım e: de belgeler içinde birçok klasör ve dosyayı c: ye ms dos ta nasıl kopyalayabilirim.. dos ta c: ye girip copy e:belgeler yazınca belgelerin içindeki sadece dosyaları c ye kopyalıyor klasörleri kopyalamıor benim burda iç içe bissürü klasörüm war ve bunların hepsini kopyalamam için 12310938 kere komut yazmam lazm.. nasıl tek komutla bütün belgeler klasörümü c ye kopyalayabilirm ha birde gizli dosyaları da göremior sanırım bunları da kopyalamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 aman tanrım oluyor galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hayırr olmadı gene belgelerim içindeki dier klasörleri almadı.. başka ne olabilir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ok saol başka arkadaslarda yardımcı olabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kopyalanmıor ama sen /s demedin ama s dedin farkı warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ana s dedikten sonra oldu bişiler S hedefteki bir dosya adınımı yoksa yoksa bir dizin adınımı belirtiyor? d=dosya z=dizin hangisini seçicem ,dizini demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: yok, 22 Nisan 2004 18:31 tarihinde demiş ki: xcopy *.* e:belgeler/s yazicaksin.. aklimda boyle kalmis bi dene ama sen.. olurmu yaw baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yaw tamam anladım ama s diyince olmadı dedim ya /s diyince dosyamı dizinmi diye sordu dizini seçemiyorum burdanda nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: DonCorleone, 22 Nisan 2004 18:59 tarihinde demiş ki: ana s dedikten sonra oldu bişiler S hedefteki bir dosya adınımı yoksa yoksa bir dizin adınımı belirtiyor? d=dosya z=dizin böle oldu ama burda da z ye basınca aynı soruyu tekrar soruyor.. d yi seçince de klasörleri tekrar kopyalamıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tamam anladım da bu da olmuyor işte klasörleri kopyalamıor gene içerdeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 neyse saol şimdilik ben yemeğe gidiorum şimdi sora bi ara bakarım gene buraya.. olmadı tek tek kopyalamaya kasarım.. ha bu arada bazı klasör isimleri cok uzun olunca yeni karakter gelio dos ta program fi"burda bişi var"1 şeklinde hatırlıorsan ordaki karakteri klavyeden nasıl yapıcam onu yaw dosta kastım kastım beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 /e dimiydi *! der kaçar * e neydi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 e mi bide onu deniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 e de işe yaramadı yaw ben en iisi hepsiini teker teker atayım.. :( eski icq recieved files ı ugrasamıcam artk 10larca ınsanın klasörü war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 *! sıkıntılı bir şekilde diğer bilgisayarın başına geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bak kardis simcik ornek veriyorum C: nin icinde belgeler klasoru var C: yazıp entere bastın c: nin içine girdin cd belgelerim belgelerimin içine girdin sonra mesela e nin içinde ki hede ye kaydedeceksin oldugu gibi belgeleri. c nin içindeki belgelerim deyken e: yazıyosun cd hede yaziyosun ve e: deki hede dosyasının içindesin tekrar c: yazıyosun c: ye geçtin "copy . e:" yazıyosun ve e: nin içindeki hede dosyasına c: deki belgelerimi atmıs bulunuyorsun Ufak bi hatırlatma. belgelerim ms dos daysan belgel~1 gibi bi şekilde görünür dır yazarak tam ismini bul. "~" işaretinide Alt Gr + Ü + Sift +ü yle çıkartıyosun [signature][hline]T-girL [Bu mesaj dumah tarafından 22 Nisan 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: dumah, 22 Nisan 2004 23:27 tarihinde demiş ki: bak kardis simcik ornek veriyorum C: nin icinde belgeler klasoru var C: yazıp entere bastın c: nin içine girdin cd belgelerim belgelerimin içine girdin sonra mesela e nin içinde ki hede ye kaydedeceksin oldugu gibi belgeleri. c nin içindeki belgelerim deyken e: yazıyosun cd hede yaziyosun ve e: deki hede dosyasının içindesin tekrar c: yazıyosun c: ye geçtin "copy . e:" yazıyosun ve e: nin içindeki hede dosyasına c: deki belgelerimi atmıs bulunuyorsun Ufak bi hatırlatma. belgelerim ms dos daysan belgel~1 gibi bi şekilde görünür dır yazarak tam ismini bul. "~" işaretinide Alt Gr + Ü iki kere basarak çıkartıyosun [signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 windows xp 'de xcopy komutu var. Eski dosda olduğu gibi. win2k'da da olması lazm aynı komutun. xcopy dizin1 dizin2 /E dizin1'in tamamen aynısını dizin2 olarak kopyalar. Altdizinler ve dosyalar dahil. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 23 Nisan 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 knoppix (red hat, slackware falan yoksa tabe :)) ile boot et, sonra partitionlarını mount et, eğer ntfs değilse yazacağın yer cp isimli güzide komutumuzla iki saniye de yapabilirsin eğer xcopy işe yaramazsa ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar