Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Selam. Önümüzdeki hafta hannover'e gidiyorum,uçağım 23.15 gibi geç bi saatte iniyor ve benim münster'e gitmem gerekiyor o saatte.Acaba tren istasyonu havaalanına yakınmıdır?Hangi trenle gidebilirim münster'e?Sanırsam bahnhof türü var bikaç tane,ben bunlardan hangisi ile münster'e gidebilirim,yada gidebilirmiyim?O saatte tren bulabilirmiyim münster'e?Buna bakabileceğim bi sayfa varmı nette?Almancam hiç yok,bileti almak için bu makinalardan yada netten nasıl alabilirim? Varmıdır bilen duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 www.db.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kısa mesafelere gece treni pek olmuyor . Ben bunu gördüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 AMO said: www.db.de makinalarda ingilizce secenegi war eger ic ya ice olan hızlı trenleri kullanmıyorsan billet cok da sorun olmaz gece gece anlatırsın alamadım falan filan die bu sene almanyada 60 kez trene bindiysem 2 kez kontrol edildim ikisi de ic ve ice idi.. tam gun tarih soylersen burdan yazarım saatleri de siteden bakıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ooo harika çok teşekkür ederim arkadaşlar. 24 eylülde 23.15'te iniyo uçağım.Artık nezamana kadar tren istasyonuna geçebilirim bilmiyorum.Havaalanına yakınmı tren istasyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yakındır cok yuksek ihtimal. münster giden direk bi tren yokmus surunceksin baya. Bahnhof/Haltestelle Zeit Gleis Produkte Hannover Flughafen - ab 00:06 - 2 - S5 Hannover-Nordstadt - an 00:20 - 2 - " ------------------------------------------------- Hannover-Nordstadt - ab 00:31 - 1 - S1 Minden(Westf) - an 01:22 - 12 - " ------------------------------------------------- Minden(Westf) - ab 05:28 - 1 - RE4308 Hamm(Westf) - an 06:42 - 10 - " ------------------------------------------------- Hamm(Westf) - ab 06:50 - 3 - RB 39858 Münster(Westf)Hbf - an 07:18 - 3 - " -------------------------------------------------- S lerde bilet almasanda olur da re-rb de al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Oha baya sabahın köründe orda oluyorum 7 saatte gidiyo yani?Söyleyim bari arabayla falan gelip alsınlar,olacak gibi görünmüyo pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar