Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?22,1973962,page=1 burda fotoları var. annem yüzünden vermek zorunda kalıcaz gibi duruyor. Dışarı çıkmaya alışık olduğundan, 1.kat ya da müstakil bi eviniz, ya da geniş bi alanınız varsa o zaman rahat eder hayvan. Çişini kakasını gelip evdeki kumuna bile yapmıyor dışarı yapıp geliyor hatta. 2 yaşında oldu. Annemin beliren alerjisi, geçmeyen burun boğaz akıntıları perişan etti kadını. öyle işte. şansımı deniyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 daayt cok sirin blue point di mi bu benimkiyle aynı rengi. cok iyi huylu kedilerdir siyamlar biraz yemek seciyolar gerci :P ayrıca dişimi köpük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dışarı çıkma huyu kötüymüş ya talip olayım dedim ama zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok şirinmiş umarım güzel bir yuva bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Apache said: daayt cok sirin blue point di mi bu benimkiyle aynı rengi. cok iyi huylu kedilerdir siyamlar biraz yemek seciyolar gerci :P ayrıca dişimi köpük? errrkek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yok artık bende de siyam kedi var dişi ve ismi köpük. ismi tavsiye edenin nerden esinlendiğini şimdi anladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben bakacam galiba buna dinan. ama tırsıyorum, evdeki diğer tehlikeli hayvanlardan bişey yaparlar mı köpüğe diye. ama büyük ihtimal alacam. neyse gelince konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar