Bombi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 vohov arkadaşı da ayarladım. adresi de yakın zamana öğrensek ne güzel olur :P
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 adres kolay ya merkezi yer zatende. benim izin isi sakata bindi, cuma gunu belli olcak. en kotu cumartesi gunu sonradan katılıcam size :(
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ne diyosun aga sen biletler alındı ne demek izin yok napcaz lan biz bi dakka ne diyosun aga sen biletler alındı ne demek izin yok napcaz lan biz şaka mı yapıyosun nası ya
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aga salvador dali de izin alamamış galiba. Zuahahahah
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bende cuma gecesi gelcem. saat kaçta gitceksiniz mekanlara? ayrica kenshin sen kesin bişey sölemedin hala, gelio musun benim arabayla?
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Biz 19.40 da inmiş olcaz havaalanına. Cuma günü kimler geliyo bi yazılın bakim.
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mesh öms attım kardeş görmemiş olabilirsin.
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 noyan .pnesini ikna etmeye çalışıyoruz amma nazlısın kanka ya hadi
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ekmek said: Ne diyosun aga sen biletler alındı ne demek izin yok napcaz lan biz bi dakka ne diyosun aga sen biletler alındı ne demek izin yok napcaz lan biz şaka mı yapıyosun nası ya olm cuma ben zaten 7 de cıkarım ısten sora sız gelınce sızı alırım akarız, sonra cumartesi sabah ben ıse gıderım sız uyursunuz aksamda gelirim iste en kotu boyle ama %70 alıcam izin pazar da tatil cumartesiyi baglamaya calısorm ben siz asıl dua edin kablonetciler neti baglasinlar cumartesiye kadar sdfgdfg
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cuma katılırım size. telefon şeyedelim bi ara pls netim yok bu aralar.
Öne çıkan mesajlar