Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oha cok le$ bir tayfa toplanacakmis, simdiden titreme gecirdim ama orada olacagim bebekler. <3 Partide bana da Elveda Azmo konsepti uydururuz, malum biz penth gibi Ivy league okullarda okumak icin Amerikalara gidemiyoruz, anca ISCI olarak Arabistanda calisabiliriz. asdadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 iscisin sen isci kal aga o degil de kalbimi kirdin azmoboy, ben sana hic ters cikar miyim biricik askimsin sen benim. bu arada bu adam gelcem diyor da 5 dakka durur sonra kiz arkadas omglol der gider fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 istanbulda diilmi kız arkadası ya nereye gidiyomus ankarada direk yekten kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Cons said: ağda getiriyorum göğüs kıllarımı alırız. bacak kıllarımı gösterdiğim insan hayattan soğuyo, göbeği gösterdiğim hamileler de düşük yapıyo. hı hı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Agacool ev güzelmiş güle güle otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aga 170 ytl bayıldım az önce biletlere içki servisi olur umarım(uçakta değil evde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hediye ne aldın? olm eliniz bos gelmeyin ciddiyim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dolu gelcem kanka dolu gelcem, elimden e olduğunu tahmin edersin dfskşldflb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ehehehhehehehee ben de dolu gelcem senin eline wericem elimdekini sonra. adet böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Zegna said: hediye ne aldın? olm eliniz bos gelmeyin ciddiyim dfg Eşofman almam lazım benim. Var mı adidas cart curt havalanına yakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fazla uzulme ekmek gelemiyorum diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 corap morap alin lan adam yaziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 alcaz ağzına tıkamak için gece galya köyünün ozanı gibi bağlıcaz ekmeği koparıp koparıp gülcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ohoo ne eşofman ve ne sesu. Üstüne 170 ytl bilet parası verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kopek var evde, sahibine bisey yaparsan sana tikar esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 zgnaya napayım lan bitane zegna ekmek desen binlerce var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sly-One said: alcaz ağzına tıkamak için gece galya köyünün ozanı gibi bağlıcaz ekmeği koparıp koparıp gülcez Aga sen hügo' nun treniyle 8 saatte gelirken biz zaten eğleniyo olcaz zuhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ekmeki yiyim sana bisey olmasin canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben 170 ytl vermedim en azından söyleyip duruyorsun görgüsüz gibi. biz de biliyoruz uçakla gelmeyi ama konsepti anlayamıyorsun dağda yaşadığın için =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Zegna uçağa parası yetmeyen fakirler gelene kadar güzel bi yerlere götürsene bizi orç la cuma gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bizim gonlumuz zengin ekmek efendi bakiniz arkadasimi korurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 olm ankara sokaklarinda ekmek arasi sosis yaparlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ooo fakir dayanışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar