GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 allahım cennete düştüm kıbrıstayım 1şişe smirnoff 16 lira ohyş atın beni denizlere kalan dünya size kalsın ayrılmam içkimdeeen -- edit: kişisele taşınsın lütfen kişisel bir konu bu benim için -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ehehe şimdi siparişler gelir, hacı gelirken kap gel diye. (rakı 7 ytleydi enson ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ne için gittin la kıbrısa? içki iyidir de ramazandayız hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 burda iranlılar bile sallamıyor içiyor sdgfsdg sonunda bir tatil yapim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Madcat said: ne için gittin la kıbrısa? içki iyidir de ramazandayız hacı :P Abi o değilde diğer aylar içki içmek serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Çokakıllıadam said: Madcat said: ne için gittin la kıbrısa? içki iyidir de ramazandayız hacı :P Abi o değilde diğer aylar içki içmek serbest mi? +71 ayrıca bira ne kadar orda? 30kuruş falan mı ? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi de oraya gitmek ne kadara maloluyo pasaport falan gerekiyo mu? yurtdışına çıkmış sayılıyo muyuz falan ne bileyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 daha bira içmedim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ramazan başladığından beri içmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 pasaporta gerek yok uçak biletini kap gel ordan bilet ne kadara olur bilmiyorum adanadan 60lira FromTheHell said: ramazan başladığından beri içmiyorum ben fenafillah mı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu fiyatlar yüzünden birsürü kıbrısa okumaya giden biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hemen kıprısta okuyan bi tip olarak bilgi vereyim. kktc de 3 aydan fazla yaşamıcaksanız uçak biletiniz ve kimliğinizle basıp gidebilirsiniz. İÇKİ ÇOK UCUZ HACI sadece yabancı içkiler ve bira hariçleri içindir. bira normal türkiye fiyatındadır, abso 16 smirnoff 17-18 civarı jb 20 diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bunları dönerken sokabiliyor muyuz peki türkiyeye rahatça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oper said: saygı. sacmalama abi isteyen icer saygıyla ne ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ZaugnaKhaldun said: Bunları dönerken sokabiliyor muyuz peki türkiyeye rahatça? hemen o bilgiyi de vereyim. oda arkadaşım bavuluna 8 şişe rakıyı sardı havluyla,kıbrıstan çıkarken free shoptan aldı,sonra istanbuldan almıştır vs vs. evet sokabilion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Apache said: oper said: saygı. sacmalama abi isteyen icer saygıyla ne ilgisi var içmeyen adamın diyorum. demek ki ramazana en azından saygısı var diyorum. anladın? bana ne kim ne içerse içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ramazana saygım var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi saygın varsa içmezsin, odur saygı bence. yanlış anlama ama burda içki topiği açılınca saygı yazmak güzel kaçmıyor. tam tersi başka topikte de tersi yazılması da hoş değil. ayrıca öbür tarafta da bakire kız geyiği dönüyor, o da saygı olması lazım o zaman. çok fevri hareketlerden kaçınalım. herkes. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 off. bak ben orda neye "saygı" yazmışım? anlamadığınıza göre açıklayayım bari. GwindonSurion said: pasaporta gerek yok uçak biletini kap gel ordan bilet ne kadara olur bilmiyorum adanadan 60lira FromTheHell said: ramazan başladığından beri içmiyorum ben fenafillah mı oldun Çokakıllıadam said: Madcat said: ne için gittin la kıbrısa? içki iyidir de ramazandayız hacı :P Abi o değilde diğer aylar içki içmek serbest mi? saygı gösterin demiyorum. adamlar yorum yapmış. ben de herhalde bu nedenden dedim. var mı başka soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yok hacı. teşekkürler. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 saygın varsa içmezsin olayı şu,dini inançların,simgelerin tavana vurduğu bu ayda oruç tutmasam da içmiyorum,bunu abartıcak bir şey yok sanırım,ha cehennemliksek zaten yanıcaz bu bir ay içmemenin pek bir etkisi olmayacak fakat benim inancım bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bilmukabele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Madcat said: saygın varsa içmezsin olayı şu,dini inançların,simgelerin tavana vurduğu bu ayda oruç tutmasam da içmiyorum,bunu abartıcak bir şey yok sanırım,ha cehennemliksek zaten yanıcaz bu bir ay içmemenin pek bir etkisi olmayacak fakat benim inancım bu yönde. heh ben de bundan bahsediyom işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 FromTheHell said: ramazan başladığından beri içmiyorum ben bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar