SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya da herneyse, geçen national geographic tv de gördüm, çok güzel bişey, mantıüını ve sistemini biraz daha açıklayıcı şeyler var mı? dipnot: reply yapamasam da bilgileri okurum açtı kaçtı demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 obey to the wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 emrecim, ingilizcem iyi çeviri yapacak seviyede değil utanmam gerek belki ama çeviri vaktim de yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 peki ya soldan türkçeye tıklamayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ağlamam gerekiyo di mi lan şu anda, kardeş dedik barımıza bastık emrecan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bunların bir de home-made olanları var yapayım dedim ama bi türlü çalıştıramadım mereti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 benim derste ismi Sterling olan bi kız var.. paylaşma gereği duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Şekil itibarıyla pek de hayırlı bir motor değil; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 demek eline aldığın şeye dikkat edince ne buluşlar çıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 http://www.physics.sfasu.edu/astro/courses/egr112/StirlingEngine/stirling.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 alet fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fsdasdfsffffffffffffffffffffff bu ne ahah, insan yaparken düşünür. yani belki en efficient bu olabilir de ne bilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bu termodinamik ilginç şey vesselam haluk beker hocamızın söylediğine göre bunu dünyada gerçekten anlayan 2 kişi varmış biri intihar etmiş (boltzmann) diğeri de intihar teşebüssünden sonra kendine gelememiş o kim bilmiyorum. ilginçtir sanırım ciddi bir matematik temeli gerektiriyor ama öyle dandik türev integral falan değil fonksiyonel analiz, ergodik teori gibi daha ileri konular. onları da öğrencez zamanla helm izin verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar