PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hazırlığı atladım artık kimse bana 0. sınıf diyemeyecek nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hayırlı olsun hangi ünideydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hacettepe - kimya seneye kimya müh yada gıda müh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hayırlı olsun tekrardan ^^ kimyada kal bence.. mühendislikten daha fazla çalışma alanı var direk bilim olarak okursan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ilk defa senden duyuyorum :S bana bu konudaki görüşlerini bi ömyle atsana şimdi afk olucam 1 2 gün giremeyebilirm çok sevinirim agali =) mandadaki uyumama deneylerine bile şahit oldum hayranınım noluur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 eheh msn e ekle beni 10 dakka dur anlatayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 okumak güzel şey. Bölümün önemi yok mühim olan ilim irfan öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 PassivE_KesH said: hacettepe - kimya seneye kimya müh yada gıda müh her türk öğrencinin üniye gelirkenki planı budur. umut sarıkayanın karikatürü vardı bi tane :D kolayda olan varsa koysun :D kimya zor bölümdür tikkat et. inş dediğin gibi müh geçersin. ama kimyada kalma. kimya mühendisliğine geçmeni tavsiye ederim. lex i sallama onun kendi bölümünden haberi yok sdsdf. sıfatın var en azından. mühendis. bilim adamı olmayacaksan geçmeye bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya oper bana da laf dokundurmuşunda. benim bölümden çıkınca ne olacağım belli abi ^^ kimya mühendisliğne geçip anca kontrolölr olur .. sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yok şakasına dedim ben yav. hangi bölümde olduğunu bile unuttum sdfsd ama kimya mühendisleri de iyi iş yapıyorlar. ama bu iyi işler biizm ülkede kısıtlı olabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fizikteyim abi ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 akademik bir kariyer olmazsa kendi ünimde ki olmayacak gibi tüm kadrolar dolu ve dolmakta ve sıra olmakta gibisinden bişiler duydum. aslında lex aklımı çeldi erotik öm ler attı çok mantıklı şeyler söyledi :D galiba kimyada kalıp gıda müh. çift anadal yapacam yada yapmam o kadarda sorun değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sen simdi bomba neyim yapabiliyon mu ondan haber ver bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 agali daha hazırlıgı yeni atladım ama istersen yaparık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 guzel nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 herkes çap anadal diye girer zaten de yapabilen çok çıkmaz hadi bol şans sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sabun yapıcaksın max. ben sana söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu karikatür çok üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 the rals are hard dostum sddsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 2 yıllık okuyanlardada vardır bu geyik.Müh'e geçiş yapıcam diye söylenir dururlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o karikatürü çizen insanda iyi ama hayattan fazlada bir beklentisi olmayan biri. araştırmadan gelmeyin herkes herşeyi biliyor ha :D geçersem verceniz mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar