Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Eski makinamın power fanı çok ses yapıyordu. Dün cooler master fan aldım, takayım dedim bir de kabloları kesip birleştirme ile uğraştım. Ama 5 ytl verdiğim salak fan 4k rpm'de filan dönüyor eskisinden daha çok ses yapıyor. Power'ın fanını çıkarsam ne olur arkadaşlar? Yani yanar mı power? Yoksa dışarı hava atılamayacağı için işlemci harddisk vs.. tehlikeye girer mi? Çıkarıyım mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kesinlikle yanar aman ha çıkarma. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahah valla ben de azcık aynı şeyi düşünüyorum. kablolar direk lehimli olunca elleşmek istemedim kesip ekleme işiyle. benimki de bazen balans yapıyor. 20ytl lik güç kaynağından ne beklenir zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Soyle bisey yapabilirsin, 3-5 liralik reostalardan alirsin 12v-3v fan kontrol olanlardan, psu nun deliklerinden gececek kadar kucuk bisey bulursan arka taraftan istedigin gibi hizini ayarlayabilirsin. Yalniz psu sicakligini biraz yakindan takip etmen gerek, ses cikarmasin diye azalttigin fan devri 2 gun sonra diger sistem elemanlariyla birlikte psu yu kucaklamana sebep olabilir. Birde fan ile birlikte tasarlanmis bir psu ozellikle 300w ustuyse pasif sogutulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar