Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yarım saattir takılı kaldım okuyup duruyorum sadece. Bunu kullanabildiğimiz ek bir yazılımı falan mı var acaba? çok eğlenceli ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Vistayla gelen var bi bu ney ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sanırım güncelleme paketiyle geliyor windows xp sp2 kullanıorum bir kaç güncelleme paketi yüklemiştim şimdi farkettim böle bir özellik olduğunu. sen okuyorsun o cümleleri doğruluğunu gösterio falan bu teknolojiyle ilgili sana kısa bir yazı okutuyor falan. denetim masasında konuşma kısmında yer alıyor ilginç geldi bana. burada şöle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu arada yarım saattir komutla bişiler yaptırıorum yalnız saçmalıyor epey bi istediğimi yazdırmakta zorlanıyorum ama komutlarda iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi komutla çalışması normal benim taa taş devrinden kalma siemens c35te bile süper çalışıodu sesle komut sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar