Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yarım saattir takılı kaldım okuyup duruyorum sadece. Bunu kullanabildiğimiz ek bir yazılımı falan mı var acaba? çok eğlenceli ama :)
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sanırım güncelleme paketiyle geliyor windows xp sp2 kullanıorum bir kaç güncelleme paketi yüklemiştim şimdi farkettim böle bir özellik olduğunu. sen okuyorsun o cümleleri doğruluğunu gösterio falan bu teknolojiyle ilgili sana kısa bir yazı okutuyor falan. denetim masasında konuşma kısmında yer alıyor ilginç geldi bana. burada şöle bişi var
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu arada yarım saattir komutla bişiler yaptırıorum yalnız saçmalıyor epey bi istediğimi yazdırmakta zorlanıyorum ama komutlarda iyi çalışıyor.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi komutla çalışması normal benim taa taş devrinden kalma siemens c35te bile süper çalışıodu sesle komut sistemi
Öne çıkan mesajlar