Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 abi çook cici bi reklam. çocuk yerde emekleyerek uzaklaşmaya çalışıo, televizyon seereden anne- baba da çocuk uzaklaşmasın die habire elektrik süpürgesini çalıştırıp çocuu geri çekiolar :-) süper bi fikir walla, hele zavallı çocuun dördüncü denemeden sooraki surat ifadesine bayıldım :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bende o reklamı çok sevdim=)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bi reklamı daha var hatun buharla gömleği ütülüyo 10 sn'de o da baya güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar