EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 steamden cs oynuyorum sıkıldıkça, ama adam gibi server bulamıyorum. varmı bildiğiniz pingi iyi olan servlerar? ping açısından türk serverları tercihim tabi.
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de takılıyorum arada bi. adres vereyim ordan bak. www.game-monitor.com burdan oyun location u seçerek filtreleme yaparsın. zaten dolu olan serverlar ilk sıralarda çıkıyor ya da keyfine göre sıralat. oynasana.com mix.gen.tr pirates serverlarında takılıyom ben arada bi işte.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 slickers said: s burası iyiymiş baya üyelik falan isteyenleride ayırabiliyomuyuz filtre falan? /bide bişi sorucam, ben favoritese ekliyorum mesela burdan server, oyunu kapatıp açınca siliniyo favorites :L bunu nası engellerim
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende de oluyordu oyun içinden favori ekleyince. oyundan değil de steam üzerinden yapsarsan kaybolmuyor. aşşağıda servers var ordan ekle.
onthere Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oyun-monitor'un sergilediği serverlar acaip dandik loss uyla pingiyle acaip saçma modlarıyla..
haruntrk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 selam arkadaslar bende cs oynamak istiyorum ancak bu 1.6 versiyonunu nerden bulurum bu steam nedir basla birsey yazilim lazimmidir bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz lutfen?
Öne çıkan mesajlar