EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 steamden cs oynuyorum sıkıldıkça, ama adam gibi server bulamıyorum. varmı bildiğiniz pingi iyi olan servlerar? ping açısından türk serverları tercihim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de takılıyorum arada bi. adres vereyim ordan bak. www.game-monitor.com burdan oyun location u seçerek filtreleme yaparsın. zaten dolu olan serverlar ilk sıralarda çıkıyor ya da keyfine göre sıralat. oynasana.com mix.gen.tr pirates serverlarında takılıyom ben arada bi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 slickers said: s burası iyiymiş baya üyelik falan isteyenleride ayırabiliyomuyuz filtre falan? /bide bişi sorucam, ben favoritese ekliyorum mesela burdan server, oyunu kapatıp açınca siliniyo favorites :L bunu nası engellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende de oluyordu oyun içinden favori ekleyince. oyundan değil de steam üzerinden yapsarsan kaybolmuyor. aşşağıda servers var ordan ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oyun-monitor'un sergilediği serverlar acaip dandik loss uyla pingiyle acaip saçma modlarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 selam arkadaslar bende cs oynamak istiyorum ancak bu 1.6 versiyonunu nerden bulurum bu steam nedir basla birsey yazilim lazimmidir bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz lutfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar