huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bir arkadaşım vasıtası ile cs source'da ismini vermeyeyim şimdi bir clanın sunucularından birisinde hafta 1-2 maç atıyorum. orda bir hatun kişi var 3 yaşında kızı var, bana öyle tüyolar veriyor ki vay anasını diyorum. fps oyunlarını ezelden severim, kabiliyetim vardır, el göz koordinasyonum tavandadır ama haritada ne durumda nereye ateş etmem gerektiği gibi taktik konularda zayıfmışım bunu anladım. ha bu quale, hf deathmatch gibi yeteneğe bakan oyunlarda ben bu adamları ezerim, ama onlarda cs'de beni eziyorlar ki hakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 LathspeLL said: Bu wasp hangi versiyonu kullaniyor ya, orjinal 1.6 ile girmeyi denedim "this server is using an older protocol" dedi, 1.5'le girmeyi denedim "this server is using a newer protocol" dedi. 1.6 non steam ama steam ile de giriliyor oynayanlar var steamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar