Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Geçen pazar Buffy'nin başında ve sonunda çalıyordu. Şöyle bir şey: Night falls I fall Where were you? Wild eye I die And where were you?" Bir tek başını hatırlıyorum. Şirin bir kadın sesi söylüyordu. Hafif rock gibi bir şeydi galiba. Paticik Lyrics'te aradım bulamadım. Ha bir de Prince Of Persia: The Sands Of Time'ın sonunda (Credits) çalan bir şarkı vardı. Çok fazla hatırmalıyorum ama Nakaratı: You give me power You give me reason .... Time only knows Time only knows.[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Nisan 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bir de Joy FM'de çalan bir şarkı vardı. "...Over and over I whisper your name Over and over I kiss you again..." Aşağı yukarı böyle bir şeydi sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bu şarkıyı bende merak ettim hatırlıyorum hakketen birisi bulsa ii olur.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar