ulfang Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Belf mage (sporeggar) isim Chazmyr Tauren Druid (sporeggar) isim Leafall bu iki charı takas etmek istiyorum Frostmane serverından biriyle ally olmak şartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 aa kimse yokmu yahu ? mage pve için , drood pvp s2 eldivensiz , eldivenleri s4 resto , pve için de gearı var yalnız öyle çok iyi bişey değil , tank oynamak isterseniz def capli durumda değişmesi gereken bi kaç gem i var ( def yerine dodge gibi) yeni yüzük almıştım 60boj a deneme fırsatım olmadı (dodge veren) falan filan , mage in elinde najentus dagger var bankasında boj versiyonuda mevcut , 3 parça t5 (arcane oynucam derseniz) full t4 set var öylesine toparladığım :) kendi bufflarıyla 1200+ spll dmg %30 crit şansı oluyor (deep-arcane /frost) bu iki charı tek char ilede değiştirebilirim , hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar