Natural Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu gün türktelekoma gittim ve başvurdum.acıbağdemde oturuyorum...sordum adama ne zaman bağlanır belli olmaz 2 gündede olur 1 aydada dediler...size ne kadar sürede bağlandı? birde daha modem almadım yazıcığolunda sadace alcatel buldum 86 dolara ne önerirsiniz?önceki topicleri araştırdım ama hiç o tarz modemler bulunmuo....[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 öncelikle hayırlı olsun, 1 hafta civarında açıldı benim. Alcatel Speedtouch 330 (vatos) aldım hiç bir sorun çıkarmadı hayatımdan gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 çok sağol 1 hafta iyi ya ben de korkuyorum 2 ay falan diye içimi rahatlattın :D nerden ve ne kadar aldın?bende alcatel alıcam büyükbi ihtimalle de speedtuch farklı bi marka değil mi?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 geçmiş olsun allah sabır wersin..[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 natural umutlanma, ben küsüratsız eksiksiz 13 AY BEKLEDİM. SONUNDA ADAMIN TEKi(kroydu) aradı beni "efenim tagalım mı" diye, ben de yok kardeşim geçtin borun pazarı sür eşeğini niğdeye dedim, çünkü bekleme süremin 8.ayı itibariyle daha dayanamayıp bir ultra almış bulunmaktaydım(oturduğum bölge: istanbul,kozyatağı)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 SpeedTouch 330.. Ozellikle gunun birinde Linux falan kuracaksan, bas agrisi cekmeyeceksin hic.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bi telekom vakkas1 ile kar_1 kar_1yay1z adsl dün baland1 18 aral1k tan bu güne sabrettim azm ettim oldu çok mutluyum gereksiz bi topic'i up lamis da oldum...[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 heh 4 ay bekledikten sonra ne faydaa..[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 teleokom zaten çok uzun süredir 2004'ün ikinci çeyreği diyordu. sözlerini tutmuşlar anlaşılan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben 6 ay bekledim.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar