dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bir davulcu olarak gitar öğrenmeye başladım ve karşıma bir sürü anlayamadığım terim çıktı. ben de işin özüne, yani sese inmeye karar verdim. Nota nedir, majör minör nedir, gam nedir, kromatik pentatonik diyatonik nedir bunlar? tüm bu müzik terimleri armoniyle mi ilgilidir? nereden tatmin edici bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kitap alarak sanırım. ya da ingilizcen yeterliyse wikipediaya biraz karştırıp print ederek baya bişi bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Temel müzik kuralları - İlhan Baran bi konuda tartışmıştık bunları,hatırlayamadım ismini şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 d&r'a yeni seri gelmiş, " - for Dummies". Guitar for Dummies de var, true story! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar