dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 topik kapatılınca artık bu konuyu konusmak yasaktır demek mi olio? biri yanıtlasın beni bilgilendirsin. artık sikopati yok mu patide? biz buraya yazarak yasalari mi cigniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Biz burda psikoyu değil yörünge dışına uçan anji.. arkadaşımızı tartışıyoruz tamamen yasal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kitana said: yalnız bi bakıma devam topic i olmuş. llama için gerekli işlemler yapılsın. diğer topicle ilgili bişey demedim ben farkındaysan hala bile konuşmuyorum canım! ben sadece bu saatte annemin çay getirmesine böyle hitaben bi topic açtim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kitana said: yalnız bi bakıma devam topic i olmuş. llama için gerekli işlemler yapılsın. diğer topicle ilgili bişey demedim ben farkındaysan hala bile konuşmuyorum canım! ben sadece bu saatte annemin çay getirmesine böyle hitaben bi topic açtim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 heyecan yapma Llama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sakin ol hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nası oldu bu :S hani spam vardı 2 msj gitmiyordu enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gerekli işlemler yapılsın deyince heycanlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Afiet olsun çay negzel =) Psiko da atmosfer dışına çıkmış eski rutin hayatlarımıza dönebiliriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar