Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008-2009 Şampiyonlar Ligi İletişim/Analiz Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okulda maviler vs katalanlar gibi devasa bi gruplaşma oldu sanki gs-fb gibi sdşkfhsdf.avrupada fb den sonra daimi chelsea taraftarıyım,umarım eleriz barçayı.skor tahmin 2-0.goller ballack ve drogba.
Mesaj tarihi:
HTSPOR.COM

Manchester United Arsenal'i 3-1 yenerek adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırırken., Kırmızı Şeytanlar’ın Fransız yıldızı Partice Evra, Arsene Wenger’i kızdıracak açıklamalar yaptı.

Sky Sports’a konuşan Evra "Maç 11 erkeğin 11 bebekle mücadelesiydi. Finale çıkacağımızdan bir an bile şüphe etmedik. Maç boyunca kalitemizi ortaya koyup maçı kazandık. Çok tecrübeli bir takımız,, farkı yaratan da bu oldu. Herkes, Arsenal’in oyun felsefesinden bahsediyordu ancak futbolda önemli olan felsefe değil, başarıdır" dedi.

kaynak

Yürü be evra!
Mesaj tarihi:
Aiko said:
dikkat ettim manchesterlıların tipleri hep uyuz teknik direktörleri dahil hiç sempatik değiller

Ahah katılıyorum :D . Messi şeker gibi adam be. Henry' nin de arsenal dan beri hayranıyımdır zaten :) .
Mesaj tarihi:
Yürü be chelsea aslansın kaplansın sen bu lavuklari elersin :P

Hic haz etmiyorum şu barcelonadan bir madridli olarak, patlasinlar acilen isallah dinimiz amin.
Mesaj tarihi:
barca o futboluna rağmen finale çıkamazsa hatta şampiyon olamazlarsa yazık olur.adamlar çok güzel top oynuyorlar harbiden.finaldede barca-manu maçı çok güzel bir maç olur
  • Yeni Oluştur...