Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bu ne ya.. terry diil ivanoviç 2 sinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 OF OF MESSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 livescore yalancısıyım dasdas kim o adam. haha liverpool u yıkan adam oldu edit: drogbaaaaaaaaaaaa geçen senelerdeki 4 lük maç tekrarlanır. benitezle yollar bu sene ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 of 3-1. pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 liverpool gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Allah kahretsin yaaaaaa. Naptın benitez be. Gitti 1800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kontratını uzattılar benıtenız 2013 mu 2015 mı ne, lıverpool atlar turu .. maça IY: X , MS: 2 oynadım mutluyum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KW_kB_5sk5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Arsenal-Chelsea finali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 benitez iyi bir td değil yani. bıraksan adam 11 dm çıkarıcak. harcanan paralara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1) gollerdekı bayern defansı nedır ya ayıp haha, bu kdr mı becerıksız bı defans olur 2) henry'nın gol pasındakı deparına +5456456456 3) yazık henry avrupa kupası varmı hıc hep fınallerı kalıp elenıyordu arsenalda artık alsınbı tane bu sene o da rahat etsın bızde 4) bayern kalecısı kım bılmıorm ama yollasın ayrıca spıkerı takdır ettım o nasıl anons goool dyıor sesı bıtıyor du barcelona poposundan cıkıyor sankı bır yankı bı ılgınc bır bır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Kadroya alınmayan Podolski şu sahadaki 11e rahat girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hadi dossena, hadi yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Çeyrek finaller zevksiz gidiyor,ilk maçlardan koptu hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ze roberto forvet olsa o goldü. orda gelişine vurcan kontrol edilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 chelsea pool maçının 2. maçı da zevkli olabilir futbol oynanır, ama 1 tane daha atmamız lazım 3-1 kötü skor. 3-2 olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Luca Toni futbolu bıraksın milli takım slotu falan açılır gençlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 AHAHAH lan 5 olmadı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 resmen atmadılar, istemediler 5. golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Anfield road suskun ve şokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 anfield falan hakkında yorum yapmıcam. rezildi 2. yarı şut yok. messi ye hattrick yaptırmamak için ellerinden geleni yaptılar ya ben o noktada bittim. adam bildiğin çizgiden çıkardı messinin golünü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 keita ya ben atarım ya da gol olmaz dedi orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Geçmiş olsun Hakan'cım öpücükler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Eh Barça finalde diyorum ben o zaman. Pool iyi gününde Barçayı zorlardı ama Chelsea ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 barcelonanın sağı solu belli olmaz çok kötü bir futbolu denk gelebilir yarı finale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar