Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nokia N93i

DeadSouL

Öne çıkan mesajlar

Yurtdışından getirip pasaportumla kayıt altına aldığım İngilizce menülü Nokia N93i telefonumu satıyorum. Telefonun tüm özellikleri çalışmaktadır; herhangi bir arızası söz konusu değildir.
Telefonun dış cam yüzeyinde küçük çiziklerin yanı sıra, camın 1 cm'lik kısmında, ipod nanonun cebimde ekranının üzerine gelmesi sonucu olan damarlanma söz konusu (kırık veya çatlak değil). Bunun yanında telefonun en üst sağ veya sol kısmında bulunan tuşlarda hafif aşınmalar söz konusudur. Aşağıdaki linklerde yer alan fotoğraflarda belirttiğim noktaları görebilirsiniz.
Aynı anda çalışıp ikinci öğretim yüksek lisans programına devam ediyor olduğumdan, telefonu görmek isteyen ciddi alıcılarla ancak pazar günü görüşebilirim (Kozyatağı/İstanbul).
Aşağıda fotoğrafları yer alan kutu içeriği ile birlikte veriyorum telefonu (1 GB hafıza kartı, şarj cihazı, televizyon çıkışı, bilgisayar bağlantı kablosu, iki adet telefon kayışı, orjinal yazılım CD'si). Kulaklıklar ve kamera kapağı kayıp.
Nokia E90 satın alacağımdan dolayı telefonumu satıyorum. Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.

Pazarlıksız Fiyat: 425.-YTL

İletişim: deadsoul |et| yahoo.com

Düzeltme: Unutulan bilgiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...