nocom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Futbol bölümüne açmıştım, buraya da açmak istedim daha fazla patinin görmesi için. yanlış bişi yaptıysam aynı konuyu 2 defa açarak, şimdiden özür dilerim. 1 arkadaş bile çıksa amacına ulaşmış demektir patide bu konu ... Detaylı bilgi için ... Site adresi ... Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, kimsesiz çocuklar yararına yardım kampanyası başlattı Çarşı'dan örnek kampanya Siyah-beyazlı kulübe verdiği mesajlarla dikkat çeken taraftar grubu Çarşı'nın üyeleri, anlamlı bir yardım kampanyası için kolları sıvadı. Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi forumlarda birbirlerine çağrılarda bulunan Çarşı grubu üyeleri, anlamlı bir yardım kampanyası başlattı. Van'daki kimsesiz çocuklara yardım etmek için harekete geçen taraftarlar, özellikle çocuklara kıyafet ve okul araç-gereçleri yardımında bulunmayı hedefliyor. forum.forzabesiktas.com adlı İnternet sitesinde yardımın nitelikleri, hangi amaçlarla kullanılacağı ve iletişim bilgileri yer alıyor. tuttuğunuz takımın renklerini gözetmeksizin siteye girebilir bir yardımda sizlerde bulunabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çarşıdan örnek davranış.. gidiyorsanız delikanlı gibi gidin. gittiyseniz 3ay sonra dönüp de gelmeyin.. demek için gelmiştim ama olay güzelmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 spor bölümünde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar