Thalion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Bildiğim poh kadar şey yetmiyormuş gibi şirketim omuzlarıma bir yük daha yükledi.. C# öğrenmemi istiyorlar, gerekli tool'ları sağladılar ama yine de şöle sıkıştığın zaman soru sorabileceğin birilerinin olması faydalı olur gibi geldi, İçinizde C# bilen birileri varsa bana özelden MSN, ICQ, Mail vs. gibi bilgilerini yollıyabilirlerse sevinirim.. Valla fazla sıkıştırmıycam 40 yılda bi soru sorarım sormam.. İlgilenenlere de Exchange Server, W2k Server, Networking, Routerlar vs. gibi konularda seve seve yardımcı olabilirim.. Şimdiden teşekkürler..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 ben ögrenme asamasındayım ama bildigim kadar yardımcı olmaya calısırıyım özel mesajdan icq nomu verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 benim de su aralar vakit buldukca C#,SQL ve XML ögrenmem gerekiyor proje icin ama nası olcak bilmiom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 benim 4 hafta içinde asm öğrenip bootable bi File System yazmam isteniyo bi proje için. naapcam bilmiyorum?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 said: Ra_d, 16 April 2003 01:40 tarihinde demiş ki: benim 4 hafta içinde asm öğrenip bootable bi File System yazmam isteniyo bi proje için. naapcam bilmiyorum? sen gene iisin ben iki sene once paintbrush yaptıydım asm ilen. şu an aklımda tek bi satır kalmadı ama o da ayrı mevzu :b clickiniz[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ben daha yeni pascal ogrendim C yakindir.. Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 said: Ra_d, 16 April 2003 01:40 tarihinde demiş ki: benim 4 hafta içinde asm öğrenip bootable bi File System yazmam isteniyo bi proje için. Eh benim'de SNMP üzerinden reouter'lar üzerinde akan trafiği, Router'ların CPU, RAM değerlerini, Bandwith Kullanımını vs. inceleyen grafik arayüz ile ekrana yansıtan tam bir network monitoring tool yazmam gerekiyor da bakalım nasıl olacak..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Ben hepinizden daha uzağa işerim. Sivri sinek ve davulcu arkadaşları söylüyor. " Anlatamadım mı? "[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 allah hepimizin yardımcısı olsun.ama farkındamısınız bilmiyorum ama benimki basit bi operating system oluyo. bu arada Thalion ne iş? Cisco'da falan mı çalışıyosun. "Networking Academy" falan yazıyoda imzada.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 CCNA - Cisco Certified Network Associate Firmalara Data hattı sağlayan bir ISP'de sistem yöneticisi, network uzmanı olarak çalışıyorum..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 69365535 pek fazla onlayn olamıyorum şu aralar yinede tesadüfen gelirse her türlü yardım olmaya çalışırım[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar