Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Authentication failed hatası?_

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir süre girmeyi denemeyip bi yarim saat sonra bi daha bi girmeyi dene.yapacak başkada bişi yok zaten ama eu tarafinda support die birşey söz konusu değil, yok yani support mupoort.

link
forgotten password linki bu ama adamların database kapalı olduğundan oda çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
Full file check ,port açma ,email atma ,dns değiştirme, password değiştirme denemesi(olmadı) ve modem resetleme sonucu eight peaksde sıraya girebildim. Ne de olsa betadan fln alışkınız tırmalamaya:X

Edit warhammeralliance forumlarında patch serverının hatasından dolayı patchlemeden oyuna girildiğini ve bu hatanın alındığını belirtmişler.Full file check yapın
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
biz 3 arkadas yeni aldik oyunu hic bir sekilde giremioyuz

2mize aktif etme maili geldi 1 tanemize o bile gelmedi.

direk failed dior.

aktif etme maili için hotmail kullanıcılarında olabilicek bir gecikmeden bahsediyorlar news kısmında. hotmail ise mail, bu gecikmeden kaynaklı olabilir. daha 5 dakka önce gmail kullanan arkadas başvurduğu gibi cdkeyin kabul maili geldi.
Mesaj tarihi:
hala problem yasayan arkadaslar icin sacma ama ise yarabilecek bir yontem soylıyım ben boyle girdim

check full files a basarak girin oyuna 1 dk bekleyin az bi saysın sonra onu cancel edip normal girmeyi deneyin bende duzledi bunu yapınca
  • Yeni Oluştur...