spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ventrilo serverına daha düne e kadar giriyordum. Bugün sabah bağlanmaya çalıştığımda MSG:contacting Server diye bir şey yazıyor programda ve bağlanmıyor. Bir çok şey denedim fakat olmadı, Önerisi olan varmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 server ile client versiyonlari tutusmadigi zaman ventrilo nazlanir oyle arada. Aklima baska bisey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Tutuşuyor versiyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu sorun bizde de başgösterdi bugün. Yeni ip ile yeni bir server açtık. Eski ip den tüm guild elemanlarımız bağlanabiliyorken şu an yarısında connecting de takılı kalıyor. Sorunu çözebilen olursa ve ya yol gösterebilen biri çok yardımı dokunacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hmm bugün genel bir sorun o zaman bu. Hallolur o zaman sanırım, Nette falan araştırdım bayağı. Çok az görünen birşeymiş normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar