kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ;) bişi olursa beni çağırın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben de her sene eve çıkcam diyorum ama demekle olmuyo annemlere de diyorum annemler de ee çık diyolar orda bitiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hayatın kaycak pigodi. bittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ZaugnaKhaldun said: bahsi geçen ege yurdu ne tarafta kalıyordu izmirin bornova ege üniversitesi kampüs içü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lan amacımı söylemiştim önceden de. sesu ve mortise mesaj vermekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gidicen yer oraydı zaten , abiyle falan cık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 amaç mamaç pogodicaam... sen sesuyla mortise işaret fişeği çakarkene bi yandan da mis gibi kişisel yurt ağlaşması topağı olcakmıştı işte negzel. bu güzelim potanmsiyeli çöp kokularına bulaştıranları, hatta genel olarak bu tip threadleri garbıca açanları kın kere kınıyorum ısrarla, siz istediğiniz fantEziyi kurun :P yine de hatırlatmakta fayda var: ben evli ve yaşlıyım, pogodi de saçını yıkıycak bu akşam, meşgul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar